El curs passat des del Departament d’Expressio Oral i amb la coordinació de l’Esther Pallejà, ens vam sumar al projecte d’Urban Confessional i amb alguns dels alumnes de l’escola vam començar a practicar el Free Listening. Aquest és un projecte que van iniciar ara fa uns anys un grup d’actors de Los Angeles, decidits a proposar alguna cosa diferent. Cada setmana es plantaven als carrers de L.A. amb cartells on es podia llegir “FREE LISTENING” (T’escolto Gratis) obrint-se a escoltar a qualsevol persona que necessités riure, plorar, cridar o simplement xerrar.

Aquesta comunitat ha anat creixent amb el pas del temps fins a incloure gent de 6 diferents continents. Barcelona i Eolia és ara part d’aquesta xarxa de persones que han trobat en l’exercici d’obrir-se de cor i oïda a d’altres persones desconegudes una experiència vital i enriquidora.

Aquí podeu veure el que va ser la nostra primera experiència de Free Listening.

Aquest any, volem tornar a sortir al carrer disposats a escoltar, i volem fer créixer aquest projecte, perquè creiem profundament en la necessitat que tots tenim de ser vistos, escoltats i acceptats.

La propera convocatòria del FREE LISTENING serà el dissabte 7 de novembre. Les persones que vulguin participar han d’enviar un mail a estherpalleja@gmail.com 

I ens plau compartir també un vídeo de la darrera campanya de Kleenex per a promoure projectes al món que tenen com a missió cuidar de les persones. El Free Listening a Bcn n’és un d’ells!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept