EÒLIA Centre Superior d’Art Dramàtic

Eòlia CSAD (Centre Superior d’Art Dramàtic) és molt més que una escola de teatre. És un projecte viu, un espai on tothom pot trobar un lloc on desenvolupar-s’hi. O  bé futurs professionals en constant aprenentatge i transformació; o bé, persones sense afany de professionalitzar-se amb només ganes de créixer, aprendre i/o divertir-se en els àmbits del teatre, el musical, la dramatúrgia, el cant i/o la dansa.

Eòlia CSAD està connectada a les darreres tendències de l’escena catalana i internacional. Ha dissenyat una formació professional especialitzada en intèrprets, cantants, dramaturgs, directores d’escena, ballarines i músics, tot incorporant-ne les tècniques més avançades i amb un equip docent integrat per professionals de l’espectacle, en actiu i d’alt nivell.

Companyies i Teatres associats

Fundada a Barcelona l’any 2000, està associada amb les companyies de teatre Tricicle i Dagoll Dagom; i des del 2012 (coincidint amb el seu reconeixement oficial com Centre Superior d’Art Dramàtic) també amb la companyia Projecte Galilei.

Des del seus inicis, col·labora estretament i de manera continuada amb l’equip del Teatre Poliorama. És gestora i programadora des de la seva inauguració (2012) del Teatre Eòlia, espai teatral que comparteix una programació professional amb les activitats acadèmiques pròpies del centre.

L’escola també compta amb una companyia de postgraduats amb l’objectiu d’ajudar-los a la seva professionalització: Companyia Eòlia.

https://www.teatrepoliorama.com/
https://teatreolia.cat/

Convenis i Col·laboracions

Eòlia col·labora sistemàticament i de manera periòdica amb la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull), així com amb el centre ITES, Escola Tècnica de Cicles Formatius d’Imatge i So, a l’hora d’establir col·laboracions d’alumnat d’interpretació en pràctiques de càmera. També tenim conveni amb l’EMAV, Escola de Mitjans Audiovisuals Barcelona, com a molts teatres on l’alumnat de direcció escènica i dramatúrgia realitzen pràctiques externes.

L’any 2014, la Comissió Europea va concedir al nostre centre la Carta Erasmus d’Educació Superior de Mobilitat Internacional a fi i efecte que el nostre alumnat pugués complementar els seus estudis a altres centres europeus. Paral·lelament i fins el moment, s’han establert convenis d’intercanvi internacional d’alumnat de titulació superior amb la University of Illinois a Chicago(EUA) i la Rose Bruford College (Londres, Regne Unit).

Eòlia CSAD és socia d’ACESEA (Asociación Española de Centros Superiores de Enseñanzas Artísticas). Finalment,el nostre centre rep el control i suport relatius a la excel·lència de la Qualitat de mans de l’AQU (Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya).

Blanquerna                             

logo-conservatori-liceu-old     log-elterrat  logo Fei     logo focus

    sala sandaru     logo tnc

CAMP.SIDE.NOTL.LG.BL           rose-bruford-college@2x

logo (1)           image_preview

Inauguració de l’Escola Superior

EÒLIA CSAD, amb el nom de NOVA EÒLIA SL, és una societat limitada de Fortià Viñas, Rosa Galindo, Joan Lluís Bozzo, Miquel Periel, Anna Rosa Cisquella, Joan Gràcia, Paco Mir, Carles Sans, Josep Galindo i Pablo Ley.

Una mica d’història…

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept