Sàndal Produccions ens ofereix la possibilitat d’aprendre i desenvolupar un dels personatges que formarà part de l’espectacle de titelles «Liberté» que la productora té previst estrenar entre finals de 2021 i principis de 2022.

De què tracta el Workshop?

El Workshop pretén experimentar, compartir, visualitzar i investigar les emocions que ens transmeten els moviments que li donem a aquest titella; un cavall de fusta de tamany real.

Crear art en el moviment. Crear vida. Crear emoció. Aquest és el repte dels artistes que manipulen i converteixen un tros de fusta en un ésser viu que ens transmet i ens emociona, i aquest serà el repte i l’aprenentatge dels qui participin en aquest workshop gratuït.

El projecte utilitza els animals com a pretext i metàfora de com ens relacionem els humans amb altres humans. De com ens coaccionem, ens controlem, i de com ens privem de les llibertats. De la nostra vida

La finalitat és arribar a crear un equip de manipuladors/es entrenats per a poder desenvolupar l’espectacle «Liberté» i les possibles accions o promocions que es vinculin a la presència del cavall en altres espectacles, fires o festivals a través de la contractació artística dels i les candidates.

Workshop gratuït

Dates: Del 5 al 16 de juliol de 2021. CURS PLE*
Dilluns, dimarts i dijous  (6 dies)
De 16h a 19h

Sessió informativa, presencial:  Dilluns 21 de juny a les 17h a l’aula Biblioteca.
Places: 10 persones.

*Interessats al curs escriure a eolia@eolia.cat per entrar en llista d’espera.

Tallerista: Josep Sucarrats i Sàndal Produccions.

Tots els i les participants hauran de cedir els drets d’imatge per a realitzar fotografies i/o gravacions en vídeo amb la finalitat de la promoció del workshop i el projecte artístic.

Inscripcions al Workshop en aquest enllaç: www.eolia.cat/inscripcions

Reserva de plaça per la sessió informativa presencial a: produccio@eolia.cat Assumpte: “sessió informativa”