Som cultura i som natura,

Aquesta Àrea d’Eòlia, Escola Superior d’Art Dramàtic en col·laboració amb la Fundació Miranda, i amb el Projecte cultural Eòlia I+D, connecta creativitat i natura, en contextos on els recursos de l’entorn poden nodrir-nos a nivell personal i artístic.

Creativitat i Natura són per nosaltres, els dos àmbits que preserven de l’ànima humana, i factors de salut i d’equilibri, especialment per als infants i els adolescents. Tornar a la natura, és tornar a l’origen, a allò que ens recorda qui som i d’on venim, i que pot ajudar a enfocar-nos.

La importància del context és determinant en els processos personals, per això actuem en entorns inspiradors que ens conviden a cuidar-nos, i que són en si mateixos un valor de les activitats.

Oferim retirs de temàtiques artístiques i terapèutiques, per connectar amb l’espai personal que ens fa créixer i desplegar el nostre potencial creatiu. Des d’aquest espai, proposem activitats, retirs i processos que ens connecten amb el medi natural des de les arts escèniques i en el seu abordatge holístic. Als nostres retirs i tallers proposem també degustacions i gastronomia Slow food Km0 i tot bio, connectant cultura I territori.

Demana’ns més informació de Fundació Miranda i dels tallers!

  El teu nom (obligatori)

  El teu email (obligatori)  cavalls lliures

  Informa’t dels tallers amb cavalls lliures!

  Triant una de les nostres activitats estàs contribuint a fer possible la tasca de la Fundació Miranda. L’import que aportaràs va directament a sostenir la llibertat i el benestar dels cavalls i de la Natura.

  Més informació en aquest enllaç

  Equip de la Fundació:

  Rosa GalindoRosa Galindo Sole: Presidenta de la Fundació Miranda i Co-fundadora d’Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona, actriu i cantant en actiu (ha treballat amb directors com Josep Maria Flotats, Mario Gas, Calixte Bieito, Sergi Belbel, Joan Lluís Bozzo i ha protagonitzat diversos musicals de Dagoll Dagom). Actualment interpreta La Maternitat d’Elna (basat en el llibre d’Assumpta Montellà amb dramatúrgia de Pablo Ley i direcció de Josep Galindo).

  Formada com a professora de Fitzmaurice Voicework i com a professora de Kundalini Ioga(practicant també de Hatha Ioga), la Rosa es forma en l’actualitat amb Sergi Aynó en la consciència i la responsabilitat sobre la pròpia energia.També s’ha apropat a diverses metodologies terapèutiques del cant i de la respiració, la Tècnica Alexander, les Constel.lacions familiars, i la Bioenergètica.

  Responsable de Teatre sense Límits®, projecte que aplica el teatre com a mitjà terapèutic, de desenvolupament personal i d’habilitats socials La connexió amb la terra li ve de la seva àvia Nati i dels seus avantpassats que eren “labradores” en un poblet del Pirineu d’Hosca. De l’altra àvia, la Pepita, ha recuperat l’amor per la cuina. S’ha format en alimentació i cuina Bioenergètica amb Montse Bradford i ha estat alumna del cuiner Bernard Benbassat, amb qui refina el seu aprenentatge i connecta cuina i nutrició amb sensibilitat i creativitat.


  anna alvarez 2Anna Álvarez Crispi: Coach Sistèmic Transaccional. Formadora assistida amb cavalls. Facilitadora de constel·lacions sistèmiques assistides amb cavalls. Infermera i Kinesióloga. Des del 2002 participo com a docent en el Postgrau en “Educació Emocional i Benestar” de la “Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona”, i actualment als programes de Barcelona Activa sobre “Empatia”.

  La meva passió per la naturalesa i els animals, i el meu interès per unir la salut i el benestar a això, m’han portat a conèixer i experimentar diferents eines enfocades al desenvolupament humà, contemplant tant la faceta personal com la professional. Realitzant cursos de coaching i formació assistida amb cavalls vaig descobrir aquest enorme potencial de resposta dels cavalls al seu entorn i als nostres estímuls.

  D’aquí a pensar que podrien funcionar, com a representants en les constel·lacions, va anar solament un pas. Sempre que veig als cavalls respondre en una constel·lació se m’obren més preguntes que respostes, però en aquest instant, no puc deixar de percebre que “tots” estem units per un teixit connectiu i que som “afectats”, no solament per les nostres accions sinó també per les nostres intencions i nostre sentir. Això pot ser al mateix temps aterridor o la gran esperança que una altra forma de relacionar-nos, més respectuosa, amorosa i pacifica és possible des de l’instant present! Més informació al web personal

  Vídeos dels cavalls de la Fundació Miranda

  Aquest és un petit resum que van fer de nosaltres al programa Catalunya Experience de TV3.

  For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
  I Accept

  Vídeo gravat durant les dues primeres setmanes del mes de març de 2010. Els cavalls feia només tres mesos que eren al Pla de l’Orri.Podreu veure un petit seguiment de l’arribada de dos cavalls a la Fundació: El Sherwood (cavall blanc) que arriba durant el matí i el Bonjour (cavall marró) que arriba el mateix dia però al vespre. Podeu veure com les circumstancies fan que s’ajuntin i es facin amics durrant els primers dies. Al cap del temps cadascú acabarà en un subgrup diferent de cavalls.A la darrera part del video podreu veure unes quantes fotos de la tasca social de la Fundació d’anys anteriors.

  For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
  I Accept

  Algunes imatges de la Fundació Miranda

  Fundació sense ànim de lucre creada l’abril de 2008 i dedicada a la difusió del coneixement, la comprensió i el respecte pel cavall, la terra, el medi rural i la natura.

  Sortim en Premsa escrita

  Revista “Cuerpo Mente” (2019) – Enllaç
  Revista “Cuerpo Mente” (Octubre 2017) – Enllaç 
  El Periódico de Catalunya (Octubre 2017) – Enllaç
  Nació Digital (Maig 2016) – Enllaç
  El Periódico (Maig 2016) – Enllaç
  Nació Digital (Abril 2016) – Enllaç
  Camí dels Bons homes (Abril 2016) – Enllaç
  Diari de Terrassa (Setembre 2015) – Enllaç
  Escola Eòlia (Setembre 2015) – Enllaç
  Nació Digital (Novembre 2015) – Enllaç
  Xarxanet (Desembre 2014) – Enllaç
  Descobrir.cat (Març 2014) – Enllaç
  Ets el que menges (Setembre 2011) – Enllaç

  On és la Fundació?

  La seu de la Fundació és al Pla de l’Orri, un paradís per cavalls i persones de l’Alt Berguedà, al Pirineu de Barcelona, a la Serra de Catllaràs (Espai Protegit d’interès natural, veure el mapa), a l’altre costat del Parc Natural del Cadí Moixeró. L’accés a la finca, situada a 1.600 metres d’alçada, és per pista forestal i es pot pujar des de Sant Julià de Cerdanyola i des de Castell de l’Areny. (La pista forestal està en molt bon estat). La pujada des de Sant Julià ofereix unes magnífiques vistes del Pedraforca. La finca obra una pastura privilegiada enmig de boscos de faig, pi negre, pi roig, boixos i arços, amb vista als Pirineus i a Montserrat.Tot això només a una hora i 30′ de Barcelona, no cal anar més lluny.Durant els mesos d’hivern, fem la transhumància i portem els cavalls caminant cap a la Muntanya d’Alinyà (gràcies al conveni establert amb la Fundació Catalunya-La Pedrera) per tal que segueixin pasturant i per deixar la finca del Pla de l’Orri descansar.

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
  I Accept