*Aquesta assignatura correspon a TÈCNICA INTEGRAL DE CANT 3 del Bloc optatiu Cant i musical de la Titulació Lliure.

L’objectiu d’aquest curs és donar eines per abordar tècnicament diferents gèneres de cant modern: gòspel, soul, jazz, rock, pop… des de l’experimentació i la consciència vocal i corporal.

Quins recursos podem fer servir per interpretar aquests diferents estils de música moderna? Com connectem la veu amb la lletra i l’estil musical? Quin paper juguen el cos i les emocions de cara a aconseguir els resultats vocals desitjats?

Aquestes preguntes les podreu respondre a partir de dinàmiques pràctiques, que es faran des de la curiositat i el joc, per aprofundir en la interpretació personal i l’agilitat musical. També entrenarem la improvisació en els diferents modes i estils musicals, buscant la interrelació entre la veu i tot el que afecta la seva alliberació.

Durant el curs cada participant aplicarà els conceptes apresos en diferents cançons grupals. I a la part final del curs, cada participant podrà escollir un parell de temes dels gèneres que més li interessin i es treballaran de forma individual. El més important serà gaudir i treure bloquejos, perquè la veu sigui la teva aliada!

Aquest any no es realitzarà aquesta assignatura durant el curs 2023-24

REQUERIMENTS D’ACCÉS:

Per poder sumar-se a aquest curs cal haver superat les assignatures de primer i segon curs del Bloc cant i musical de la nostra titulació lliure o bé demostrar experiència prèvia en el cant. Això vol dir formació prèvia en música i cant (també es valorarà conèixer els conceptes bàsics de Estill Voice Training).

Sol·licita la teva plaça enviant un mail a eolia@eolia.cat detallant la teva formació i experiència amateur i/o professional en música i cant.