Pràctiques de doblatge amb un estudi professional

Cursos intensius de pràctiques de doblatge en un estudi professional. L’objectiu dels cursos és capacitar a l’actor en l’art del doblatge, tant des del punt de vista artístic com tècnic. Es fa una immersió pràctica en conceptes com l’articulació vocal, la sincronia labial, la rapidesa i versatilitat davant del micròfon de doblatge, l’ajust de guions, el ritme i l’emoció dramàtica dels actors originals de la pantalla, la memòria instantània… Es fan pràctiques amb takes (unitats de doblatge) en papers de comèdia, dramàtics, dibuixos animats, telesèries, documentals…

Per la seva especificitat, el nombre d’alumnes en el grups és reduït.

Professora: Montse Miralles, actriu i directora de doblatge.

Cursos intensius, portem ONDA estudios a Eòlia!

Ens avancem al Black Friday amb un 15% de descompte!

Adults

  • Del 7 de febrer al 14 de març de 2022
    Dies 7, 14, 21 i 28 de febrer, 7 i 14 de març
    Els dilluns de 18.30h a 20.30h

Preu Black Friday: 355€ 299€ 

Infants i joves

  • Del 5 al 26 de febrer de 2022
    Dies 5, 12, 19 i 26 de febrer
    Els dissabtes d’11h a 13h

Preu Black Friday: 235€ 199€

Imatges dels alumnes a Eòlia amb Onda Estudios

Imatges d’ONDA estudios

Imatges dels alumnes a Onda Estudios

Qui és Montse Miralles?

Com a actriu de doblatge, ha posat veu a, entre altres, Claudia Cardinale, Olivia de Havilland, Ingrid Bergman, Sophia Loren, Candice Bergen, Natalie Wood, Stefania Sandrelli, Yelena Safonova, Marilyn Monroe, Sally Field, Lauren Bacall, Victòria Principal, Kim Novak, Goldie Hawn, Katlin Turner, Kim Bassinger, Barbra Streisand, Madonna, Helen Hunt, Andrea Ferreol, Ava Gardner o Brooke Shields.

Ha dirigit doblatges de películ·les i sèries com El Padrí, Casablanca, El somni etern, El tall de la navalla, Amarcord, El complot dels anells, La meva rateta, Laura, La teranyina, Si te dicen que caí, Luces y sombras, Què me dices Mari Pili?,  La punyalada, Set núvies per a set germans, Requiem per un camperol, Susana, Lolita, Malcom X, Sissi, El viatge de Chihiro; La Mari. El millor que li pot passar a un croissant, La reina Margot, Star Trek Voyager, etc.