Pràctiques de doblatge amb un estudi professional

Cursos intensius de pràctiques de doblatge en un estudi professional. L’objectiu dels cursos és capacitar a l’intèrpret en l’art del doblatge, tant des del punt de vista artístic com tècnic. Es fa una immersió pràctica en conceptes com l’articulació vocal, la sincronia labial, la rapidesa i versatilitat davant del micròfon de doblatge, l’ajust de guions, el ritme i l’emoció dramàtica dels actors originals de la pantalla, la memòria instantània… Es fan pràctiques amb takes (unitats de doblatge) en papers de comèdia, dramàtics, dibuixos animats, telesèries, documentals…

Per la seva especificitat, el nombre d’alumnes en els grups és reduït. El primer dia de curs es realitza a la seu d’Eòlia i la resta de dies a Onda Estudios al carrer Rosselló 396, entresòl 2ª 08025 de Barcelona.

Professora: Montse Miralles, actriu i directora de doblatge.

Cursos intensius 2022 amb ONDA estudios 

Adults

Intensius estiu:

Dies 4, 5, 6 i 7 de juliol
De 18h a 20h

Dies 11, 12, 13 i 14 de juliol
De 18h a 20h
Preu x curs: 235€ / 220€ alumnes

Infants i joves

Intensius estiu:
Dies 4, 5, 6 i 7 de juliol
De 16h a 18h

Dies 11, 12, 13 i 14 de juliol
De 16h a 18h
Preu x curs: 235€ / 220€ alumnes

Imatges dels alumnes a Eòlia amb Onda Estudios

Imatges d’ONDA estudios

Imatges dels alumnes a Onda Estudios

Qui és Montse Miralles?

Com a actriu de doblatge, ha posat veu a, entre altres, Claudia Cardinale, Olivia de Havilland, Ingrid Bergman, Sophia Loren, Candice Bergen, Natalie Wood, Stefania Sandrelli, Yelena Safonova, Marilyn Monroe, Sally Field, Lauren Bacall, Victòria Principal, Kim Novak, Goldie Hawn, Katlin Turner, Kim Bassinger, Barbra Streisand, Madonna, Helen Hunt, Andrea Ferreol, Ava Gardner o Brooke Shields.

Ha dirigit doblatges de películ·les i sèries com El Padrí, Casablanca, El somni etern, El tall de la navalla, Amarcord, El complot dels anells, La meva rateta, Laura, La teranyina, Si te dicen que caí, Luces y sombras, Què me dices Mari Pili?,  La punyalada, Set núvies per a set germans, Requiem per un camperol, Susana, Lolita, Malcom X, Sissi, El viatge de Chihiro; La Mari. El millor que li pot passar a un croissant, La reina Margot, Star Trek Voyager, etc.