Pràctiques de doblatge en un estudi professional

Cursos intensius de pràctiques de doblatge en un estudi professional. L’objectiu dels cursos és capacitar a l’actor en l’art del doblatge, tant des del punt de vista artístic com tècnic. Es fa una immersió pràctica en conceptes com l’articulació vocal, la sincronia labial, la rapidesa i versatilitat davant del micròfon de doblatge, l’ajust de guions, el ritme i l’emoció dramàtica dels actors originals de la pantalla, la memòria instantània… Es fan pràctiques amb takes (unitats de doblatge) en papers de comèdia, dramàtics, dibuixos animats, telesèries, documentals…

Per la seva especificitat, el nombre d’alumnes en el grups és reduït. Les pràctiques es realitzen a ONDA estudios (Rosselló 396 entresuelo 2ª 08025 Barcelona).

Professora: Montse Miralles, actriu i directora de doblatge.

ONDA estudios (Rosselló 396 entresuelo 2ª 08025 Barcelona).

Cursos intensius, portem ONDA estudios a Eòlia!

Adults – NOUS GRUPS

 • Del 18 de gener al 22 de febrer de 2021
  Els dilluns de 18h a 20h
 • Del 23 de gener al 27 de febrer de 2021
  Els dissabtes de 12.30 a 14.30h
 • Del 12 d’abril al 17 de maig de 2021
  Els dilluns de 18h a 20h

Infants i joves

 • Dies 9, 23 i 30 de gener, i 6 de febrer
  Els dissabtes de 10.15h a 12.15h
 • Del 6 al 27 de març de 2021
  Els dissabtes d’11h a 13h

Imatges d’ONDA estudios

Imatges dels alumnes a Onda Estudios

Imatges dels alumnes a Eòlia amb Onda Estudios

Qui és Montse Miralles?

Com a actriu de doblatge, ha posat veu a, entre altres, Claudia Cardinale, Olivia de Havilland, Ingrid Bergman, Sophia Loren, Candice Bergen, Natalie Wood, Stefania Sandrelli, Yelena Safonova, Marilyn Monroe, Sally Field, Lauren Bacall, Victòria Principal, Kim Novak, Goldie Hawn, Katlin Turner, Kim Bassinger, Barbra Streisand, Madonna, Helen Hunt, Andrea Ferreol, Ava Gardner o Brooke Shields.

Ha dirigit doblatges de películ·les i sèries com El Padrí, Casablanca, El somni etern, El tall de la navalla, Amarcord, El complot dels anells, La meva rateta, Laura, La teranyina, Si te dicen que caí, Luces y sombras, Què me dices Mari Pili?,  La punyalada, Set núvies per a set germans, Requiem per un camperol, Susana, Lolita, Malcom X, Sissi, El viatge de Chihiro; La Mari. El millor que li pot passar a un croissant, La reina Margot, Star Trek Voyager, etc.