Aquesta àrea té com a objectiu fomentar la promoció dels talents vinculats al centre, esdevenint sempre un intermediari sense afany de lucre, ja que entenem l’àrea de càsting com un servei més que l’escola ofereix a l’estudiant i als titulats; en especial a l’alumnat d’ESAD.

Aquest objectiu fonamental d’apropar els nostres alumnes al món professional i compartir amb ells la nostra experiència i totes les vies que estan al nostre abast, ha estat sempre un dels trets distintius d’Eòlia.
Les convocatòries de càsting que es reben a l’escola es publiquen a la cartellera de càstings del centre i també al campus virtual de l’alumne, que hi pot accedir de forma lliure.
Dintre de les actuacions del departament de càsting, fem una acció exclusiva amb la cadena televisiva pública de Catalunya (TV3) per incloure els alumnes d’interpretació que estan a punt de graduar-se en el seu arxiu de càsting.

Amb els anys hem anat fent convenis amb productores, directors/es de càsting, agències, teatres, etc. on ens han anat demanant actors/actrius, i gràcies al bon resultat, vam decidir formalitzar dita àrea i fer-la pública, augmentant, tant els contactes, com ampliant la nostra borsa d’actors i actrius. L’escola ofereix també un recull de les novetats del sector i de les convocatòries i residències vigents al territori, interessants tant per intèrprets, com per a dramaturgs/gues i directors/es.

Per entrar a la borsa d’actors i actrius, heu d’enviar un email a casting@eolia.cat  amb el següent:

  • Un mínim de 3 fotos (cara, mig cos i cos sencer). Les imatges han de ser en format jpg i que no pesin més de 500kb cadascuna.
  • Curriculum artístic (en el cas dels menors d’edat, les dades de la mare/pare o tutor legal).
  • Videobook si en teniu.