Admissió d’estudiants internacionals

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept

A Eòlia CSAD acceptem alumnes estrangers de totes les nacionalitats, sempre i quan tinguin un perfil adequat per als nostres estudis en art dramàtic. En funció del teu nivell de formació acadèmica i dels idiomes que parles, pots accedir a diferents tipus de formacions:

Si et vols formar en interpretació a la nostra escola, pots accedir a la nostra línia en anglès que oferim a 3r curs dels nostres estudis superiors.

Per poder ser acceptat en aquest programa, has de tenir com a mínim 2 anys acadèmics cursats en una escola o universitat oficial en Art Dramàtic (BA o BFA, Tìtol Superior, Grau universitari). Si l’escola no és oficial, es valorarà la teva formació i experiència artística.

En cap cas s’admetrà en aquest programa les persones que no tenen formació en interpretació.

Tens tota la informació sobre el programa d’assignatures, els requeriments d’accés i les taxes acadèmiques en la Guia EOLIA ACTING PROGRAM FOR INTERNATIONAL STUDENTS

Si no tens nacionalitat espanyola també tens dret a accedir al nostre Grau en EAS d’Art Dramàtic de 4 anys. Pots optar a l’especialitat d’Interpretació o a la de Direcció escènica i dramatúrgia.

L’accés s’ha de fer com la resta d’aspirants a ocupar una plaça de primer curs. És imprescindible tenir el batxillerat aprovat (estudis oficials del teu país fins als 18 anys) i superar la prova d’accés al nostre centre que es fa el mes de juny.

És necessari l’idioma català? Per accedir a l’especialitat Interpretació sí, ja que a la Comunitat de Catalunya tenim dos idiomes oficials, i per normativa del Departament d’Ensenyament en els estudis oficials, els nostres alumnes han d’obtenir les competències educatives en els dos idiomes. No demanem que tinguis una dicció perfecta en el moment de l’accés, però sí que hauràs de defensar un monòleg en català.

En el cas de l’especialitat de Direcció escènica i dramatúrgia, no és imprescindible parlar el català.

El que has de tenir present és que el període d’inscripció a les proves d’accés es fa d’abril a juny, i les proves d’accés són presencials i es realitzen a la nostra escola la segona quinzena de juny. No es pot accedir a aquests estudis oficials per cap altre via.

INFORMACIÓ DELS ESTUDIS: Pots trobar tota la informació sobre les assignatures, la prova d’accés, els preus i les beques a la nostra pàgina web: www.eolia.cat/es/oferta-formativa/grau

VISA D’ESTUDIS: L’escola facilitarà a l’interessat una carta d’acceptació a la prova d’accés als estudis superiors un cop s’hagin abonat les taxes corresponents a la prova (185€).

HOMOLOGACIÓ DEL BATXILLERAT: Per als alumnes internacionals, serà imprescindible que homologueu el vostre títol de batxillerat al Departament d’Ensenyament de Barcelona. Per poder iniciar el procés, caldrà que sigueu residents a Barcelona. No podreu matricular-vos a primer curs si no heu iniciat els tràmits d’homologació del batxillerat. Més informació sobre el procés d’homologació a: Homologació

Els programes de formació no oficials (Titulació lliure) estan oberts també a estudiants internacionals, però són estudis que no estan registrats en el Ministeri d’Educació espanyol. L’avantatge que tenen és que no estàs obligat a fer tota la formació completa, pots cursar els anys que necessitis i les assignatures que més t’interessin.

En aquesta formació no és necessari parlar català, però sí espanyol. No oferim classes en anglès en la formació lliure. Tampoc s’ofereixen beques en aquests estudis no oficials.

L’accés a la formació lliure es fa entre maig i setembre, i les classes s’inicien el mes d’octubre. No és necessari demostrar estudis previs oficials, però si que cal fer una petita audició per tal que puguem conèixer el teu perfil i el teu nivell actoral.

INFORMACIÓ DELS ESTUDIS: Pots trobar tota la informació sobre els plans formatius, la prova d’accés i els preus a la nostra pàgina web: www.eolia.cat/plans-formatius

VISA D’ESTUDIS: L’escola facilitarà a l’interessat una carta d’acceptació al primer any de la formació un cop s’hagin abonat les taxes d’inscripció al curs (200€). També caldrà que l’interessat faci arribar el seu currículum artístic i una còpia del Passaport a eolia@eolia.cat.

Si ja has cursat una formació completa en una altra escola o universitat d’art dramàtic i vols ampliar coneixements, tens la opció de fer-te un pla a mida amb les diferents assignatures que oferim en la nostra formació lliure.

Les noves tècniques que pots adquirir en el nostre centre són:

  • Entrenament actoral Daulte.
  • Entrenament de la veu Fitzmaurice Voicework.
  • Entrenament de la veu parlada i cantada Estill Voice Training.
  • Entrenament actoral davant de càmera.
  • Mòduls de pedagogia teatral.

En funció dels teus interessos, et farem un pla a mida i un pressupost anual del cost de la matrícula. L’oferta final de les assignatures es concretarà un cop l’estudiant arribi a Barcelona i faci una audició amb el director del centre. L’accés est¡a obert durant tot l’any acadèmic.

VISA D’ESTUDIS: L’escola facilitarà a l’interessat una carta d’acceptació per un any d’estudis un cop s’hagin abonat les taxes d’inscripció al curs (200€). També caldrà que l’interessat faci arribar el seu currículum artístic i una còpia del Passaport a eolia@eolia.cat.

HO SENTO, ENCARA NO TENIM MÀSTERS! Eòlia ESAD està preparant un màster de pedagogia teatral, però encara no està completament dissenyat i caldrà que sigui aprovat pel Departament d’Ensenyament. Espera uns anys més!

Curs 2023-2024

Enguany tornem a tenir el plaer d’acollir a Eòlia 8 alumnes d’intercanvi provinents de la UIC School of Theatre and Music de Chicago i de Rose Bruford College de Londres, que faran la línia en anglès de 3r curs del Grau en EAS d’Art Dramàtic especialitat d’Interpretació. Febrer 2024.
We are so excited for you to discover Barcelona, to fully enjoy this new experience, and to make lifelong friendships!

El 15 de febrer al migdia va ser bonic perquè vam trobar-nos l’alumnat d’Eòlia amb l’alumnat d’intercanvi provinent de la UIC School of Theatre and Music de Chicago i de Rose Bruford College de Londres. Ens vam conèixer i vam compartir una estona fantàstica.


Curs 2022-2023

Enguany tornem a tenir el plaer d’acollir a Eòlia 8 alumnes d’intercanvi provinents de la UIC School of Theatre and Music de Chicago i de Rose Bruford College de Londres, que faran la línia en anglès de 3r curs del Grau en EAS d’Art Dramàtic especialitat d’Interpretació. Febrer 2023.
Hope you enjoy your stay in Barcelona! Now it’s time for you to learn, make friends and have fun!


Curs 2021-2022

Aquest curs hem donat la benvinguda als estudiants de mobilitat Internacional de la UIC School of Theatre and Music de Chicago: Aranza Alvarado, Kaylah Crosby, Adam Lawdan, Kevin Ross i Yourtana Sulaiman i del Conservatoire Royal de Liège de Bèlgica: Jeanne Berger i Josépha Sini, que estan fent la línia en anglès de 3r curs del Grau en EAS d’Art Dramàtic especialitat d’Interpretació.

I el 4 de febrer vam donar la benvinguda a 4 alumnes d’intercanvi de Rose Bruford College de Londres: James Severn, Kimberly Billing Mortensen, Baillie Dobson i Phoebe Hardman.


Curs 2020-2021

El dia 4 de febrer de 2021 vam donar la benvinguda a la meitat dels estudiants internacionals que s’incorporaran al nostre programa dels Estudis Superiors de l’Especialitat d’Interpretació en anglès a la primavera del 2021, procedents de Rose Bruford College (Londres).

Erik Nordebrink, Peppe J. Russo, Adrianna Paniak i Jonathan Cuenot.


Curs 2019-2020

El dia 11 de febrer de 2020 a Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic vam donar la benvinguda als alumnes de Mobilitat internacional de la UIC School of Theatre and Music i als alumnes del programa Eramus+ de Rose Bruford College. Benvinguts!


Curs 2018-2019 

El 12 de febrer de 2019 els hi hem donat la benvinguda als alumnes de mobilitat internacional de Rose Bruford College i de UIC School of Theatre and Music que durant aquest 2n semestre del curs, s’incorporen dins l’alumnat de 3r d’Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic. Welcome to Eòlia.


Curs 2017-2018 

Imatges dels alumnes de School of Theatre and Music, University of Illinois (Chicago, EUA)Rose Bruford College en les Aules obertes d’Esad especialitat Interpretació.

El 6 de febrer de 2018 hem donat la benvinguda als alumnes d’ERASMUS de Rose Bruford College i University of Illinois at Chicago que cursaran els seus estudis superiors en art dramàtic a Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic durant aquest semestre! Welcome!!!

Les instal·lacions d’Eòlia CSAD estan ubicades al centre de Barcelona, al barri de l’Eixample. Lamentablement el centre no disposa d’un campus específic amb allotjament per als seus estudiants.

Tanmateix, Eòlia CSAD té signats diferents contractes de col·laboració amb diverses plataformes que faciliten la recerca d’allotjament econòmic a la ciutat (pisos i habitacions), i a més a més ofereixen descomptes en els tràmits de lloguer.

A part d’això, també s’ofereixen descomptes amb residències d’estudiants properes al nostre centre.

Trobaràs les diferents opcions i plataformes disponibles aquí: www.eolia.cat/allotjament

IMPORTANT! Si no parles espanyol, no pots cursar la totalitat dels estudis superiors (programa oficial) ni els estudis lliures.

Guia d’accés per estudiants internacionals

Descarrega’t aquí la guia d’accés per estudiants internacionals amb formació prèvia en interpretació