Taller actoral: energia i emocions

9€ per a Centres Educatius

🕐 Durada: 2 hores
🗓️ Del 12.09.23 al 21.06.24 | 15:00 h
📍 Eòlia

Alumnes d’ESO, Batxillerat i Formació Professional i CFA

La Plaça del Diamant

12€ per a Centres Educatius

🕐 Durada: 80 minuts
🗓️ Del 12.02.24 al 22.02.24 | 11:00 h
📍 Teatre Poliorama

Educació Secundària, Batxillerat, Formació Professional i CFA

L’objectiu del taller actoral és que els participants visquin de primera mà l’experiència d’una classe d’interpretació, on seran conscients de les seves emocions, el seu cos i la seva veu.

Habitualment el taller s’inicia amb un cercle on es demana que tothom surti i es presenti amb una frase, per tal de tenir consciència de la connexió visual i de la cohesió grupal. És important la comunicació amb el grup, i en aquest moment els estudiants prenen consciència que la seva veu s’ha d’entendre i s’ha de projectar. Diem qui som, com ens diem i com ens sentim, i d’aquesta manera també estem treballant amb la nostra energia, ens mirem als ulls i connectem amb diferents emocions. Amb aquesta primera dinàmica tenim, doncs, la primera sensació d’un escenari d’actuació.

El taller segueix amb unes dinàmiques d’escalfament i de cohesió grupal. Són jocs bàsics on es treballa energia amb exercicis corporals i vocals. Treballem exercicis per sortir del nostre pensament i connectem amb el nostre cos. Juguem amb el nostre cos a diferents velocitats i intensitats.
Una altra dinàmica de treball en el taller són les improvisacions ràpides en parella, a través de la vivència de conflictes. Quina emoció els hi produeix aquest conflicte i com poder-lo solucionar amb imaginació, sent creatius i fent servir diferents tipus d’emocions. Així doncs, aprenem a treballar l’explosivitat, la importància de fer-se càrrec d’aquests conflictes i com afrontar-los.

En la part final del taller juguem amb les dramatitzacions, o sigui, fem escenes on es treballa en equip i han de viure una situació de la forma més real possible. Per tant, posem en pràctica tot el que hem treballat en les dinàmiques anteriors: energia, veu, connexió emocional, creure en la situació… En aquestes dramatitzacions fem partícip al públic de les situacions que es generen en escena. A nivell de gènere de les escenes, podem treballar tant la comèdia, com el misteri o l’acció. Això ens permet entrar en diferents universos i diverses formes d’interpretar.

Sempre, en acabar el taller, es fa de nou un cercle on els estudiants valoren l’experiència del taller amb una sola paraula o una frase curta.

Imatges de les visites a Eòlia 2023-2024

Imatges de les visites a Eòlia 2022-2023

Imatges de les visites a Eòlia 2021-2022

Presentació de la nova temporada escolar 2021-2022 d’ESPECTACLES AMB CLASSE al Teatre Poliorama, en una acte molt especial que comptarà amb actuacions en directe, la presentació dels espectacles per part dels seus directors i promotors, i més sorpreses.

Dimarts 18 de maig de 2021 a les 18:30h al Teatre Poliorama

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept

Imatges de les visites a Eòlia 2019-2020

Imatges de la gala al Teatre Poliorama el dia 29 de maig de 2019

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept

Altres espectacles de TOP GRUPS:  www.topgrups.com/educa/