Cursos intensius durant l’any

Durant tot l’any a Eòlia oferim cursos intensius d’interpretació, de direcció escènica i dramatúrgia, de teatre musical, de comunicació, de doblatge, de coaching de moviment, de dansa i cos, per més informació us podeu subscriure a la nostra newsletter o enviar un mail a eolia@eolia.cat.

Pràctiques de doblatge

Amb Enric Cusí i Onda Estudios

L’objectiu dels cursos és capacitar a l’intèrpret en l’art del doblatge, tant des del punt de vista artístic com tècnic.

Parlar en públic

Amb Àlex Mañas

Curs destinat a totes aquelles persones interessades a millorar la seva comunicació verbal i corporal en l’execució de discursos, negociacions o altre tipus de presentacions orals.

Masterclasses de ioga

Amb el Centre Lotus Ayurveda

Aquest taller està adreçat a intèrprets d’arts escèniques, persones que es dediquen a la comunicació, i a qualsevol altra persona que vulgui alliberar el cos i la ment.

Masterclass d’interpretació

Amb Mario Gas

L’objectiu d’aquest curs és donar eines a cantants per tal d’abordar la interpretació de temes musicals, tant àries d’òpera com temes de teatre musical.

Courses in English

With Tony Corvillo

This course is addressed to English speaking actors who want to improve their acting abilities in front of the camera or just have a sense of what working in front of the camera is.

Iniciació a la interpretació d’escenes d’acció

Amb Miguel Ángel Luque

L’objectiu és ajudar a la creació d’un personatge creïble de cara a l’espectador a l’hora de rodar escenes d’acció.