Càmera

Acting davant de càmera

.

Vols aprendre quines són les eines per interpretar davant la càmera? Com treballar la mirada, l’escolta i la presència? I, sobretot, quina és la diferència entre actuar per a una platea i veure’t en la gran pantalla?

Coneix les eines per a interpretar davant de càmera. En aquest curs aprendràs a dominar la creació de personatges, conflictes, situacions i diferents realitats escèniques.

Es faran pràctiques d’escenes i treball de text amb càmera, individual i en grup, amb l’opció de generar també material útil per al teu videobook

D’octubre 2022 a juny 2023, 3 horaris a escollir:


Primer trimestre:

Del 19 de setembre al 19 de desembre 
Dilluns d’11h a 14h amb Jorge-Yamam Serrano
Del 21 de setembre al 21 de desembre 
Dimecres de 19h a 22h amb Oriol Vila
Del 22 de setembre al 22 de desembre 
Dijous de 9.30h a 12.30h amb Norbert Martínez

Segon trimestre: 

Del 9 de gener al 27 de març 
Dilluns d’11h a 14h amb Àlex Mañas
De l’11 de gener al 29 de març 
Dimecres de 19h a 22h amb Jorge-Yamam Serrano
Del 12 de gener al 30 de març 
Dijous de 9.30h a 12.30h amb Alicia Verdés

Tercer trimestre: 

Del 17 d’abril al 26 de juny 
Dilluns d’11h a 14h amb Tony Corvillo
Del 12 d’abril al 21 de juny
Dimecres de 19h a 22h amb Àlex Mañas
Del 13 d’abril al 22 de juny 
Dijous de 9.30h a 12.30h Aleix Fauró

Consulta preus a eolia@eolia.cat

Iniciació a la càmera

.

Quan s’actua en el mitjà audiovisual, ja sigui en el cinema com en la televisió, l’intèrpret es troba bàsicament en diversos conflictes que ha de superar: inicialment, cal trobar la confiança cap al seu propi treball i la seva imatge; cal saber fer ús de totes les eines disponibles per recrear un personatge que sigui creïble i emocioni a l’espectador; cal adaptar la seva actuació a un medi que demana veritat, intensitat i alhora contenció; cal adaptar-lo també, als requisits que la tècnica cinematogràfica exigeix; i finalment, cal aprendre formar part d’un equip, entendre els rols que participen en un rodatge, les seves necessitats i els seus temps, per poder gestionar la concentració i la disponibilitat durant un rodatge.

En aquest curs totalment pràctic prendre’m consciència de la mateixa imatge i acceptar-la per treure’n el màxim profit; aprendrem a gestionar el respecte que imposa la càmera; a practicar l’escolta, la concentració, la intensitat i la contenció; a utilitzar tècniques interpretatives per trobar veritat, senzillesa i emoció; interpretarem situacions, monòlegs i escenes i les adaptarem a les necessitats tècniques dels plans, de la il·luminació, al ritme dels moviments òptics i de càmera, així com dels errors tan comuns del salt d’eix o la falta de continuïtat; finalment, aprendrem el funcionament d’un equip de rodatge, amb els seus rols i necessitats i a gestionar la nostra concentració i disponibilitat per donar el màxim rendiment de la nostra interpretació en tot moment.

Amb Toni Vives

Del 5 d’octubre de 2022 al 22 de juny 2023
Horari de matí: dimecres d’11h a 13.30h
Horari de tarda: dijous de 19h a 21.30h

Consulta preus a eolia@eolia.cat

Docents

Tony Corvillo CV

Aleix Fauró CV

Àlex Mañas CV

Norbert Martínez CV

Jorge-Yamam Serrano CV

Imatge d'Alicia Verdés

Alicia Verdés CV

Oriol Vila CV

Toni Vives CV