Rastros_Teatre_Eolia_2024-800x592

EÒLIA ESCENA EMERGENT 2024

SARA SORS

Un nen de vuit anys que intenta matar la seva mare amb una destral; un pare que desapareix en una nit de lluna nova; una mare que guarda silenci per protegir un secret; una adolescent que troba la felicitat en la seva ceguesa; un home que s’identifica amb un forat negre; i una jove aventurera que es deixa portar per un grup de cuques de llum sense saber cap a on va.
Aquests personatges lluiten contra el mateix fantasma, tot i que cap d’ells ho sap. Aquests contes exploren el pes d’un secret amagat, a través d’un terror tant irreal com palpable.

“RASTROS” se centra en la memòria històrica i el trauma transgeneracional, mostrant com els conflictes no resolts poden ser transmesos a través de generacions mitjançant mecanismes inconscients. Els descendents poden veure’s afectats pel trauma dels seus avantpassats, tot i no haver viscut aquelles experiències.

Les històries d’aquesta família s’explicaran en forma de conte i a través d’objectes. Elements tan quotidians i simples com els gots, plats, coberts, cadires o una taula són testimonis de les nostres vides i estan carregats de records. Aquesta obra explora la complexa dinàmica entre el passat i el present, com el trauma pot ser heretat i com aquesta herència pot influir en les experiències i comportaments d’avui en dia.

Sara Sors

12 i 13 de Juliol a les 18h.

SALA: Espai 11
FORMAT: Teatre d’objectes
DURADA: 50 minuts
PÚBLIC: +16
GÈNERE: Thriller històric
IDIOMA: Català i castellà

Entrada gratuïta amb reserva a taquilla@teatreolia.cat

DIRECCIÓ: Sara Sors
DRAMATÚRGIA: Sara Sors
INTÈRPRETS: Marta Margarit i Edu Méndez
PRIMER AJUDANT DE DIRECCIÓ: Imai Adalid
SEGON AJUDANT DE DIRECCIÓ: Paula Castillo
MOVIMENT: Eduardo Méndez
ESPAI SONOR: Imai Adalid
IL·LUMINACIÓ: Andrés Piza
CONSTRUCCIÓ D’ESCENOGRAFIA: Francesca Riu i Lluís Polo Blanco
TUTORA TFG: Natalia Barraza
AGRAÏMENTS: Marc Sirisi, Carla Vilaró, Víctor Gil

Una producció d’Eòlia Escena Emergent 2024