Pedagogia teatral

TSL-web.

Residencial de Pedagogia Vivencial

Aquesta formació pretén dotar al docent, l’actor, o el terapeuta, d’eines de pedagogia teatral per poder incorporar-les a la pràctica professional habitual, o bé, per obrir nous espais d’exploració i d’acompanyament. També ofereix una experiència de creixement i ampliació de mirada per a qualsevol persona que vulgui potenciar la seva comunicació.

La formació integra totes les realitats i àmbits de la vida en la docència de les arts escèniques, i també l’aplicació de les arts escèniques en l’acompanyament de persones i per al seu benestar.

Adreçat a:

  • Professionals de les Arts Escèniques (actors, cantants, ballarins, etc..)
  • Professionals, mestres i docents de teatre o de qualsevol àmbit
  • Professionals de la salut, terapeutes, educadors i treballadors socials
  • Qualsevol persona que vulgui obrir-se a una experiència i reflexió en relació a la comunicació, la inclusió, l’acompanyament i el desplegament personal.

La formació s’ofereix en format residencial intensiu de 6 dies a un hotel-balneari de l’Alt Urgell, des d’un diumenge a la tarda fins un divendres al migdia.

Els participants rebran un diploma d’assistència amb el total d’hores de la formació.

PROGRAMA – ACTIVITATS

– Benvinguda i presentació
– La mirada del docent. Visió, missió, valors
– Fitzmaurice Voicework®. Dinàmiques
– Interpretació teatral. Dinàmiques i eines teatrals
– Sessions teòriques online amb professionals convidats: Neurociència, Diversitat i Altes capacitats, Adaptabilitat en l’aprenentatge
– Escalfaments diaris (Pràctica Mindfulness). Meditacions i reflexions nocturnes
– Preparació i realització d’una pràctica docent
– Meditació entre cavalls lliures

DATES

Pendents de confirmació

DOCENTS

Actor, cantant i formador en diverses disciplines. Graduat per l’escola Eòlia (2000-2004) i diplomat pel Col·legi del Teatre (1999-2001) de Barcelona. Mòdul de postgrau en “Teatre i Educació”, “Direcció i dinàmiques de Grup” amb Georges Laferrière (2014, Institut del Teatre). Diplomat en Arquitectura Tècnica (1996, UPC.) Actor de teatre (Impromptu Teatre, Malrayo Impro), teatre musical (Dagoll Dagom), Cinema (Ventura Pons), Televisió (Antena 3, TV3), Publicitat. Des de 2009 com a formador regular en interpretació, comèdia musical, improvisació teatral i música, teatre per a ballarins… a Eòlia, Escola Luthier, Aula de Teatre de Mataró, Vocal Factory, Complot Escènic, Factoria Dimo de Barcelona. Des de 2011 formador de Teatre sense Límits , teatre per a persones amb problemàtiques específiques a l’Eòlia.

Actriu i cantant. Ha treballat amb els directors més prestigiosos del panorama teatral català desenvolupant la seva carrera com a intèrpret de teatre musical. Cofundadora i codirectora d’Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic i de la Fundació Miranda. Professora associada de Fitzmaurice Voicework ©. Interessa i apassionada per la connexió veu-cos-emoció, la connexió amb la natura, la comunicació humana i entre espècies.

COL·LABORACIONS EXTERNES (SESSIONS ONLINE)

L’experiència de llargs anys de treball personal i també com Analista Bioenergètic amb nens, adolescents i adults en teràpia individual i grupal em permet una certa perspectiva per afirmar que l’Anàlisi Bioenergètica és un enfocament que obre la comprensió de l’ésser, el camí al plaer de sentir-viu i arrelat al món; ens connecta amb la vitalitat i l’esperança en la capacitat de conduir la pròpia vida amb creativitat i amor”.

Doctora en Filosofia i Ciències de l’Educació i llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. “Em dedico a tot allò que tingui a veure amb la humanització, en seguir creient en el gènere humà, o en fer més humana la nostra vida, per tant: l’educació social, la resiliència, la neurodidàctica i l’e-learning.

Teresa García

El seu camí s’orienta a l’art de la presència. Està titulada en dansa contemporània per l’Institut del Teatre amb reconeixement d’equivalència al grau superior. Diplomada en Educació Social per la Universitat de Barcelona i en Direcció d’activitats de lleure per la Fundació Pere Tarrés. Ha treballat professionalment com coreògrafa, actriu, ballarina i assistent de moviment a obres de teatre i d’art visual des de l’any 1996. Destaca en la seva formació els seminaris amb Jader Tolja, investigador de la relació cos, cultura i identitat. S’embarca en projectes interdisciplinaris artístics o educatius per tal de donar veu a la dimensió corporal i enriquir la seva recerca.

Psicóloga clínica y actriz. Especializada en terapia individual y grupal, Teatreteràpia y Counseling. Profesora en diferentes másteres de Psicología de la Universitat de Girona (UdG). Autora del libro “Apláudete a ti mismo” (ed. Luciérnaga – Grupo Planeta). Da cursos en el Colegio de Psicólogos de Cataluña y en otros centros del Ayuntamiento de Barcelona. Colaboradora del programa de psicología de Catalunya Ràdio “El oficio de vivir”.

ELS DOCENTS ENS EXPLIQUEN LA FORMACIÓ

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept