foto elplanter grupal

FORMACIÓ ARTÍSTICA PER A INFANTS I JOVES

El Planter d’Eòlia és l’escola de formació artística per a infants i joves (dels 4 als 19 anys) del Centre Superior d’Art Dramàtic Eòlia que ofereix formació continuada de diverses disciplines artístiques (Teatre, Teatre musical, Música i Dansa) amb continguts específics per a cada franja d’edat.

L’equip docent està format per pedagogs i professionals de les arts escèniques que acompanyen l’alumne/a des d’una mirada respectuosa i personalitzada creant un clima de confiança i fomentant valors com el respecte, l’escolta i l’empatia.

A les aules l’ambient de treball és distès i rigorós, es treballa en grup tenint en compte les habilitats i els talents individuals i els valors humans i l’ètica tenen tanta importància com els continguts artístics.

El PLANTER D’EÒLIA, a part d’una escola on desplegar el potencial artístic i comunicatiu dels infants i joves, és un espai de trobada, un espai per créixer, per descobrir-se, per expressar-se amb llibertat i poder establir vincles d’amistat amb persones amb interessos i sensibilitats afins.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept