Allotjament

Les instal·lacions d’Eòlia CSAD estan ubicades al centre de Barcelona, al barri de l’Eixample. Lamentablement el centre no disposa d’un campus específic amb allotjament per als seus estudiants.

Tanmateix, Eòlia CSAD té signats diferents contractes de col·laboració amb diverses plataformes que faciliten la recerca d’allotjament econòmic a la ciutat (pisos i habitacions), i a més a més ofereixen descomptes en els tràmits de lloguer.

A part d’això, també s’ofereixen descomptes amb residències d’estudiants properes al nostre centre.

A continuació detallem les diferents opcions i plataformes disponibles:

Residències

Al març de 2017 Eòlia va signar un conveni de col·laboració amb la Residència d’estudiants Onix, per a tots els alumnes i professors que necessitin allotjament durant el curs lectiu amb unes condicions preferents en el preu de la matrícula i de la mensualitat.

La residència disposa d’unes instal·lacions perfectament condicionades amb espais de lleure, zones d’estudi, sala d’Internet, box de música, una piscina descoberta i gimnàs. Les habitacions, que tenen la cuina inclosa, poden ser individuals o compartides.

Més info a www.residenciaonix.com

C/Sardenya, 101 – 08013
T. +34 932.666.100
frontdesk@residenciaonix.com

Barcelona Housing Student és un modern allotjament per a estudiants situat en el centre de Barcelona, just en el popular barri de Gràcia. Situat en un lloc amb encant prop de tots els punts d’interès de Barcelona.

Podeu visitar la seva pàgina web a: Barcelona Gracia Student Housing

Oficina:
C/ Gran de Gràcia, 117
08012 Barcelona
+34 671 295 858
info@barcelona-housing-student.com

Cercadors

Buscoresi és una plataforma en línia de cerca d’allotjament en residències i col·legis majors de la teva ciutat. Mudar-se per primera vegada mai és fàcil, t’assessorem perquè puguis trobar l’opció que s’adapti millor a les teves necessitats i puguis gaudir de la teva estada al màxim.

Per a contactar amb Buscoresi, pot accedir directament a la pàgina web buscoresi.com o escriure un mail a soporte@buscoresi.com.

Habitatge Jove ofereix lloguer de pisos i habitacions per a estudiants a Barcelona. Podeu trobar-hi pisos, habitacions, i també residències d’estudiants.

Podeu visitar la seva página web a: Habitatge Jove Barcelona

Oficina:
C/Enric Granados 19 baixos 1a
08007 Barcelona
+34 933 239 068
info@habitatgejove.com

Home Fetch és una plataforma online que ofereix lloguer de pisos i habitacions per a mitjà i llarg termini. L’objectiu és ajudar als estudiants a trobar allotjament de la manera més eficient i econòmica, fent més curt el procés mitjançant visites virtuals.

Per a estudiants d’Eòlia, tant els locals com els internacionals que vénen d’ERASMUS, tenen un 15% de descompte amb la quota de servei, fent servir el codi: EOLIA2020.

Per a més informació, podeu visitar la web (homefetch.es) o bé escriure un mail a support@homefetch.es, indicant que sou alumnes d’Eòlia ESAD.