Allotjament

Les instal·lacions d’Eòlia ESAD estan ubicades al centre de Barcelona, al barri de l’Eixample. Lamentablement el centre no disposa d’un campus específic amb allotjament per als seus estudiants.

Tanmateix, Eòlia ESAD té signats diferents contractes de col·laboració amb diverses plataformes que faciliten la recerca d’allotjament econòmic a la ciutat (pisos i habitacions), i a més a més ofereixen descomptes en els tràmits de lloguer.

A part d’això, també s’ofereixen descomptes amb una residència d’estudiants propera al nostre centre.

A continuació detallem les diferents opcions i plataformes disponibles:

RESIDÈNCIA D’ESTUDIANTS ONIX


Al març 2017 l’Escola Eòlia ha signat un conveni de col·laboració amb la Residència d’estudiants Onix, al carrer Sardenya 101-137 de Barcelona per a tots els alumnes i professors que necessitin allotjament durant el curs lectiu.

La residència Onix, situada a poca distància d’Eòlia, ofereix als alumnes que ho desitgin i ho comuniquin amb antelació a la secretaria de l’escola, unes condicions preferents en el preu de la matrícula i de la mensualitat.

La residencia disposa d’unes instal·lacions perfectament condicionades per als estudiants, amb espais de lleure, zones d’estudi, sala d’Internet, box de música, una piscina descobert i gimnàs. Les habitacions, que tenen la cuina inclosa, poden ser individuals o compartides.

HOME FETCH


Home Fetch és una plataforma online que ofereix lloguer de pisos i habitacions per a mitjà i llarg termini. L’objectiu és ajudar als estudiants a trobar allotjament de la manera més eficient i econòmica, fent més curt el procés mitjançant visites virtuals.

Per a estudiants d’Eòlia, tant els locals com els internacionals que vénen d’ERASMUS, tenen un 15% de descompte amb la quota de servei, fent servir el codi: EOLIA2020.

Per a més informació, podeu visitar la web (homefetch.es) o bé escriure un mail a support@homefetch.es, indicant que sou alumnes d’Eòlia ESAD.

HABITATJE JOVE D’ESTUDIANTS 


Habitatge Jove ofereix lloguer de pisos i habitacions per a estudiants a Barcelona. Podeu trobar-hi pisos, habitacions, i també residències d’estudiants.

Podeu visitar la seva página web a: Habitatge Jove Barcelona

Oficina:
C/Enric Granados 19 baixos 1a
08007 Barcelona
+34 933 239 068
info@habitatgejove.com