CREACIÓ DE LA COMISSIÓ DE BENESTAR, SOSTENIBILITAT I TRANSPARÈNCIA D’EÒLIA (COBE)

Soc Rosa Galindo, cofundadora i directora d’Eòlia, i soc aquí per donar-vos la bona notícia de la creació la Comissió de Benestar, Sostenibilitat i Transparència (amb l’acrònim COBE). La COBE tindrà com a objectiu prioritari vetllar i acompanyar processos, i assegurar que no s’escapa l’atenció a cap necessitat o inquietud de tots aquells que formeu part del nostre projecte.

Aquesta àrea, que no teníem i que creiem imprescindible avui davant d’un projecte com el que tenim, és bàsica i del tot necessària. La COBE pretén donar atenció al calidoscopi de necessitats i d’inquietuds que ens farà caminar cap al benestar. El benestar pot tenir molts significats o pot suposar coses molt diferents. Aleshores, serem aquí atentes per donar resposta i facilitar que totes les persones que som d’Eòlia ens sentim com a casa.

Això és quelcom que ja hem anat fent històricament des del minut u de creació d’aquest projecte, però ara ha arribat l’hora d’estructurar-lo, de manera tothom pugui sentir-s’hi molt bé, i amb molt benestar.

Per contactar amb la COBE, podeu escriure’ns a benestar@eolia.cat

Moltes gràcies!

Rosa Galindo

Març 2024

Accions de millora

Productes ecològics

A partir d’aquest mes d’abril incorporació de productes ecològics per la salut dels treballadors i usuaris del Centre, i per consciència mediambiental.

Aquests nous productes porten la certificació EU Ecolabel, dades de seguretat i els segells que ho acrediten.

A banda dels productes de neteja, també incorporem els productes ecològics en els serveis dels centres.