Ojalá Projects

Eòlia va plantejar el 2019 una immersió creativa a Atenes conjuntament amb alumnes de la Universitat Blanquerna de Barcelona. L’objectiu era fer treball de recerca, cooperació internacional, i generar contingut de creació que replantegés la visió de la situació dels refugiats de Grècia i que tingués un retorn per als col·lectius amb els que van estar en contacte directe durant la seva estada.

Aquesta immersió en terreny va ser el punt de partida per desenvolupar un treball de creació conjunta entre alumnes del Grau de Comunicació Audiovisual de Blanquerna i del Grau d’Art Dramàtic d’EÒLIA CSAD amb l’objectiu de desenvolupar peces de creació per donar veu a tot el que està succeint.

El projecte els va permetre conèixer edificis abandonats situats al centre d’Atenes on es refugiaven els desplaçats, visitar els squats del barri d’Exarchia habitats per ells, i anar a conèixer les institucions que donen servei a aquestes persones.

Una oportunitat de creixement personal i professional de caràcter social, multicultural i multidisciplinari en l’àmbit de la creativitat.

Si voleu més informació de com va anar el projecte i de tota la feina que actualment es fa podeu posar-vos en contacte a través d’ info@ojalaprojects.com o visita la web www.ojalaprojects.com

Imatges del projecte

Fotografies de Dario Mitidieri, Alícia Verdés i Anaïs Esmerado.

Després de l’experiència viscuda el proper dia 4 de juliol farem els visionats dels diferents treballs que vam realitzar i que serà el resultat de tot un procés. Hi podreu veure:

-Videoclip de creació amb joves refugiats no acompanyats.
-Tràiler del projecte documental sobre la maternitat en trànsit.
-Treball en l’Squad de la 5th School del barri d’Exarchia.
-Curtmetratge documental “Re-creant el refugi” de tot el procés de creació fet amb els alumnes de Blanquerna i Eòlia.

Més informació a www.eolia.cat/re-creant-el-refugi/

Nota de premsa 

Nota de premsa Ojalá Projects 4 de juliol

Nota de premsa Ojalá Projects 4 de juliol castellà