Eòlia planteja una immersió creativa a Atenes conjuntament amb alumnes de Blanquerna on treballarem amb l’objectiu de fer cooperació internacional, treball de recerca i generar contingut de creació que replantegi la visió de la crisi dels refugiats de Grècia i que tingui un retorn per als col.lectius amb els que estarem amb contacte directe.

Aquesta immersió en terreny serà el punt de partida per desenvolupar un treball de creació conjunta entre alumnes del Grau de Comunicació Audiovisual de Blanquerna i del Grau d’Art Dramàtic d’Eòlia Esad amb l’objectiu de desenvolupar peces de creació per donar veu a tot el que està succeint.

Viatjarem a Grècia on es troben milers de persones desplaçades que han fugit de països en conflicte i han decidit establir-se en edificis abandonats situats al centre d’Atenes. Visitarem els squats del barri d’Exarchia habitats per refugiats i anirem a les institucions que donen servei a aquestes persones.

Una oportunitat de creixement personal i professional de caràcter social, multicultural i multidisciplinari en l’àmbit de la creativitat.

Per a més informació contacta per mail a info@ojalaprojects.com o visita la web www.ojalaprojects.com

Imatges de Grècia

Fotografies de Dario Mitidieri, Alícia Verdés i Anaïs Esmerado.


 

Després de l’experiència viscuda el proper dia 4 de juliol farem els visionats dels diferents treballs que vam realitzar i que serà el resultat de tot un procés. Hi podreu veure:

-Videoclip de creació amb joves refugiats no acompanyats.
-Tràiler del projecte documental sobre la maternitat en trànsit.
-Treball en l’Squad de la 5th School del barri d’Exarchia.
-Curtmetratge documental “Re-creant el refugi” de tot el procés de creació fet amb els alumnes de Blanquerna i Eòlia.

Més informació a www.eolia.cat/re-creant-el-refugi/

 

Nota de premsa 

Nota de premsa Ojalá Projects 4 de juliol

Nota de premsa Ojalá Projects 4 de juliol castellà