Monopoli

Una comèdia dramàtica sobre el capitalisme.

La bombolla immobiliària i les crisis econòmiques encadenades, han deixat el Pol i la Montse en una situació incerta, molt lluny de les expectatives que tenien fa vint anys quan eren universitaris i compartien pis d’estudiants.

El Pol i la Montse són el prototip d’una generació que es va criar en analògic per viure en digital, una parella de joves-vells, que quan comença a trobar un cert equilibri, rep una carta on els notifiquen que se’ls ha acabat el contracte de lloguer i que tenen tres mesos per buidar el pis i tornar les claus.

Un espectacle vibrant que interpel·la directament al públic, una patida divertida i demolidora que reflexiona sobre el valor de l’individu, els límits de la llibertat i com el capitalisme modifica les relacions humanes.

Mar Monegal, autora de RAMON (Premi de la Crítica al Millor Text 2019) amb MONOPOLI (Text guanyador del X Combat de Dramatúrgia de Temporada Alta 2020), ens porta una nova comèdia dramàtica que forma part del tríptic sobre la generació perduda.

Autoria: Mar Monegal
Direcció: Josep Galindo i Mar Monegal
Intèrprets: Eduard Buch i Sara Espígul
Audiovisuals: Toni Roura
Espai escènic: Josep Galindo i ArtPlay
Il·luminació: Anna Espunya i Juárez
So i Qlab: Èric Rufo

Una producció d’Eòlia i+D

Gira de Monopoli

 Del 30.03.22 al 02.04.22 al Teatre Eòlia

 Del 12.01.22 al 06.02.22 a la Sala Atrium

Galeria d’imatges