EÒLIA ESCENA EMERGENT 2023

MARIO REBUGENT

Any 2009. El Comissari Superior dels Mossos d’Esquadra, David Piqué i Batallé teoritza la síndrome de Sherwood. En aquest estudi detalla els processos de coordinació dels poders estatals (reconeguts i fàctics) per acabar, per totes les vies necessàries (inclosa la violència), amb el fenomen de l’ocupació a Barcelona. Aquest treball, però, amb el temps, s’usa per reprimir i acabar amb molts i variats moviments contestataris.

Any 2022. La Companyia la Saura revela al món l’existència dels alienígenes a la Terra. Aquest porten anys infiltrants en la nostra societat. Per sobreviure, es colen, d’amagat, als casaments de la gent per menjar gratis.

Amenaçats per aquest problema, que afecta a l’ordre mundial, els poders mediàtics, polítics, judicials i policials, desgranaran i posaran en marxa de nou la síndrome de Sherwood per acabar amb aquest nou perill, revelant les costures del nostre sistema democràtic. Aconseguiran les actrius salvar els nostres veïns galàctics?

13 i 14 d’octubre de 2023

Divendres a les 17h i dissabte a les 19h

Direcció i dramatúrgia: Mario Rebugent
Intèrprets: Sara Font Cucurull, Mònica Balsells Miquel, Carla Griñó Colomé, Berta Peña Tomàs i Lidia Rodríguez Blanco

Audiovisuals: Pere Vendrell
Il·luminació: Laura Serena

Ajudantia de direcció: Pere Vendrell
Tutorització i visió externa: Núria Coromines

Producció executiva Eòlia: Júlia Faneca

Producció Saura: Mario Rebugent
Distribució: Sara Font
Comunicació: Mònica Balsells
Administració: Carla Griñó

Imatge promocional: Pere Vendrell

Una producció d’Eòlia Escena Emergent i cia. La Saura.

Agraïments: Eòlia CSAD i Teatre Eòlia. Andrés Piza, Martí Torras, Pablo Ley, Lluís Polo, Eric Rufó, Claudia Rebugent, l’equip d’Eòlia CSAD i Teatre Eòlia. I a les nostres mames i papes.