Cos i dansa

Jazz

.

Del 17 de setembre 2020 al 11 de febrer 2021
Horari matí: dilluns i dimecres de 9.30h a 11h
Horari tarda: dimarts i dijous de 17.30h a 19h
Amb Aina Torné

Les classes estan centrades en el Broadway style, el llenguatge utilitzat en els musicals, el cinema o la televisió. Es treballen fragments coreogràfics dels musicals més emblemàtics, al mateix temps que es treballa la tècnica, educant el cos en elegància i presència escènica, a través de l’expressivitat, el dinamisme i la interpretació del moviment.

Aquestes classes permetran millorar la propiocepció, la col·locació postural, la coordinació, el ritme, la musicalitat, l’elasticitat i la interpretació escènica, buscant sempre gaudir des del mateix moviment.

Beyoncé Style

.

Del 15 de febrer al 21 de juny 2021
Horari: dilluns i dimecres de 9.30h a 11h
Amb Aina Torné

Les classes estan enfocades en el dinamisme de les noves coreogràfiques utilitzades en els videoclips. És un estil amb personalitat que ens permet aprofundir en la precisió, la netedat del moviment, la potència, la presència i l’actitud. Es treballen fragments coreogràfics de les noves aportacions musicals del moment, al mateix temps que es treballa la tècnica per a un major control de la fiscalitat del moviment.
Aquestes classes permetran millorar la coordinació, el ritme, la musicalitat, l’equilibri, l’agilitat, les isolacions corporals i la seguretat escènica, deixant que el cos s’expressi des del seu propi moviment sense complexos ni limitacions.

Dansa contemporània

.

Del 18 de setembre 2020 al 12 de febrer 2021
Horari matí: dimecres i divendres de 9.30h a 11h
Amb Teresa García

Del 16 de febrer al 17 de juny 2021
Horari tardes: dimarts i dijous de 17.30h a 19h
Amb Oskar Luko (pdf més informació)

L’objectiu principal d’aquests entrenaments és aconseguir un cos disponible, àgil i dúctil que pugui respondre a tots els reptes físics que l’escenari ens planteja. Aprofundir en el coneixement dels principis bàsics del moviment.

Treballar des de l’economia d’esforç. Desenvolupar l’expressivitat i la capacitat de memorització i improvisació ampliant el llenguatge corporal. Treballar la percepció i la projecció del cos a l’espai.

Viewpoints

.

Del 17 de febrer al 18 de juny de 2021
Horari matí: dimecres i divendres de 9.30h a 11h
Amb Mar Medina

Fer teatre és, entre d’altres coses, posar el cos a escena amb tota la càrrega expressiva i comunicativa que suposa aquesta decisió: un cos ubicat a l’espai ofert a la mirada de l’altre durant un temps ja és un transmissor. Existeix doncs una dramatúrgia que des de la fisicalitat considera el cos com a element essencial per a l’estructura i la composició. Un cos que funciona com a eix vertebrador de l’acció i que interactua mitjançant el moviment i la paraula.

Els Viewpoints, punts de vista escènics, ens ofereixen la possibilitat de comprendre i practicar aquest llenguatge, diferenciant aspectes que doten de sentit a l’acció en si mateixos. Qui actua desplega l’escolta i la capacitat de prendre decisions aquí i ara en relació a l’arquitectura, la topografia, la forma, el gest, el tempo, la duració, la repetició i la resposta kinestèsica.

Aquest treball està inspirat en els Viewpoints de la coreògrafa Marie Overlie que l’Anne Bogart i la seva companyia de teatre, SITI company, han portat al training de l’intèrpret i a la creació. És un curs essencialment pràctic, en format de laboratori d’improvisació, que vol obrir un espai de joc i intercanvi entre estudiants d’interpretació, de dramatúrgia i d’altres professionals de les arts escèniques.

Fonaments del moviment

.

Del 5 d’octubre 2020 al 21 de juny 2021
Horari 1: dilluns i dimecres de 17.30h a 19h
Amb Cristina Lügstenmann i Teresa Garcia

Horari 2: dimarts i divendres de 14.45h a 16.15h
Amb Cristina Lügstenmann, Teresa Garcia i Oskar Luko

Es treballa bàsicament la consciència corporal.
L’atenció al cos, coneixement, integració de les diferents parts, l’exploració, la respiració, l’escolta, l’observació, etc.
Es proposen exercicis de gimnàstica suau, integrativa, aplicant diferents tècniques corporals, ja sigui individuals, per parelles o en grup.

Es treballarà l’alineació del cos, adreces, postures, i coneixement de l’ús corporal, expressió, presència en general.
També hi haurà proposades de jocs de moviment, conceptes de moviment, jocs, simples encadenaments, petites coreografies i improvisacions en moviment.

Balls de saló

.

De setembre de 2020 a juliol de 2021
Dimarts de 20h a 21h Balls de saló
Dimarts de 21h a 22h Salsa – Bachata – Kizomba
Dijous de 20.30h a 21.30h Balls de saló – Salsa- Bachata-Kizomba

Amb Marco Areddu

Vols aprendre a expressar els teus sentiments a través del ball? Vols aprendre a conèixer el teu cos i el concepte d’espai i moviment? Ets actor o artista de teatre musical i vols completar la teva formació de ball?

Ballar augmenta el teu potencial, agilitat i expressió corporal. Apunta’t a aquest curs de Balls de saló, Salsa, Bachata, Kisomba i Coreografies de musicals per a conèixer les eines bàsiques per moure’t a dalt d’un escenari!

Marco Areddu és coreògraf i professor de balls de saló i ritmes llatins. Ha representat Itàlia i Espanya en varis concursos a nivell nacional i internacional.

Preus: novetat

Un dia a la setmana: 35€ al mes. Dos dies a la setmana: 60€ al mes. Una classe solta: 10 €

Vols provar una classe gratuïta de balls de saló i ritmes llatins? 

Més informació a www.eolia.cat/balls-de-salo-salsa-bachata-i-kizomba-amb-marco-areddu/

Envia un mail a eolia@eolia.cat o trucan’s al 933 192 397 per apuntar-te!