Teatre Sense Límits web pano

Teatre Sense Límits® és l’àrea d’Eòlia on les persones amb alguna problemàtica específica tenen l’opció de fer classes d’interpretació i de provar les diferents assignatures vinculades amb les arts escèniques (l’actor davant la càmera, dansa i treball de cos, cant…) en un marc artístic i professional de gran qualitat. Totes les classes són impartides per professionals en actiu del teatre, el cinema i la televisió, i membres de l’Equip docent d’Eòlia.

Programa anual – matrícula oberta tot l’any

Curs de teatre on es treballen exercicis encaminats a connectar veu-cos-emoció a través de la improvisació, la concentració, l’observació i la creativitat. Ofereix atenció personalitzada i plantejament d’objectius específics per a cada participant, i per al grup, en funció del punt de partida i de la dificultat de cadascú.

La formació s’estructura en mòduls i sessions de matèries específiques, per tal que l’estudiant pugui provar diferents disciplines que l’ajudin a desenvolupar-se i a trobar eines per millorar la seva comunicació. S’utilitzen tècniques d’interpretació, d’improvisació, consciència i entrenament corporal, i treball rítmic (body percussion).

Aquesta pràctica inclou alguna experiència d’actuació en públic al teatre d’Eòlia, com a part del procés d’aprenentatge i de superació personal, sempre que es valori com a positiva per als participants-actors.

Període:  del 5 d’octubre de 2021 al 28 de juny de 2022
Horari:  Dimarts de 17.30h – 19h
Preu: 79€ mensuals  (90€ matrícula) (60€ matrícula antics alumnes)

EQUIP DOCENT:


GRUP ACELL


logo-acell

Dissabtes, d’11h a 13h.
Entrenament teatral amb l’objectiu d’aprendre, divertir-se i fer un grup estable amb continuïtat i de portar a terme en una única representació tot allò que haurem après al llarg de l’any. Activitat adreçada a persones amb discapacitat intel·lectual amb alt nivell d’autonomia.

Més informació i inscripcions a ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics). Telèfon 932 749 810.

ACTUACIONS DE LA COMPANYIA TSL®


Treball a les aules curs 2021-22


Mostra al Teatre Eòlia el 22 de juny de 2021


Aula oberta del 19 de juny de 2019


Teatre Sense Límits en la 7a edició de la Mostra Solidària al Teatre Eòlia. 22 de juny de 2019

Amb els alumnes d’Eòlia: Martina Calero, Daniel Conde, Clara Igual, Víctor Isern, Laia Martí, Sergi Rosat, Guillem Sullà, Matias Valls, Júlia Villegas.
I la col·laboració de: Marco Areddu, Rai Borrell i Ester Nadal.

Amb els alumnes d’Acell: Carlos Martin, Daniel Aparicio Martínez, Elisabet Galiano, Javier Caballero, Josep Escale, Juan Manuel Garcia, Marc Guerrero, Marc Montes, Monica Montesinos, Noemi Lazaro, Raquel Ferre, Xavier Coll.

I la col·laboració d’Alejandro Jiménez-Cascón.


Teatre Sense Límits en la 6a edició de l’antiga Micronit Solidària al Teatre Eòlia. 17 de juny de 2018

Aquest any canviem el cava pel vermut! A càrrec de Teatre Sense Límits amb col·laboració de la Federació Catalana d Esports per a P.D.I – ACELL.

“El nostre Petit Príncep.”
Aquest any us volem convidar a fer un viatge per diferents planetes. Un viatge que nosaltres hem fet a partir del treball d’objectes i titelles, la història del petit príncep d’Antoine de Saint-Exupéry i les nostres improvisacions teatrals per crear i la nostra història on un ésser petit resulta ser molt gran.
“Totes les persones grans han començat a ser nens (però n’hi ha poques que se’n recordin)”
Hem entrenat les capacitats artístiques per arribar a un món on l’abstracció és l’essencial. Crear un planeta ple d’estrelles que de cop se’n van. Representar una flor trista perquè es queda sola, ja que el destí del petit príncep és emprendre el propi viatge.
Rosa Blava Forteza

“La vida en un tupper”
A partir del treball dels nostres alumnes,hem creat una proposta teatral basada en el treball durant l’any dels “Objectes i el teatre”.
El món que ens envolta és un món creat d’objectes, persones, emocions i sentiments de tots tipus, que generen a la seva vegada relacions entre nosaltres i ells. Situacions teatrals i reals que traslladem a l’escena, al nostre món d’objectes, a la nostra “VIDA EN UN TUPPER”…hi entreu?
Rai Borrell i Ester Nadal


Teatre Sense Límits en la 5ª Micronit Solidària al Teatre Eòlia. 20 de juny de 2017

El 20 de juny es va celebrar la 5a MICRONIT SOLIDÀRIA al Teatre Eòlia, els protagonistes de la nit van ser els grups de Teatre Sense Límits, d’Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic i de la Federació Catalana d’Esports per a P.D.I – ACELL. Una nit d’escenes vitals de teatre.


Teatre Sense Límits al Vermut Sense Límits al Teatre Eòlia. 3 de desembre de 2016

El 3 de desembre el Teatre Eòlia va acollir i va formar part d’un vermut diferent, estretament lligat a un dels seus principis: la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual. Aprofitant que el 3 de desembre es el dia internacional de la discapacitat, es va organitzar un Vermut Sense Límits on degustar vermut i gaudir de les actuacions dels actors dels grups Teatre Sense Límits d’Eòlia i Acell.


Teatre Sense Límits a la Nit Solidària a Caixa Forum. Juny 2015

Nit solidària impulsada per l’Associació de Voluntaris de “la Caixa” del Barcelonès i Vallès Occidental al benefici de l’Asociación Alba Pérez (lluita contra el càncer infantil), amb actuacions dels alumnes i professionals d’Eòlia sota la direcció d’Alex Mañas i amb contingut de Rosa Galindo.


Teatre Sense Límits a les Jornades d’Intervenció Sociocomunitària, març 2015

Els actors del Teatre Sense Límits d’Eòlia a les XII Jornades d’Intervenció Sociocomunitària organitzades pel Departament de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de l’Institut Maremar al Masnou.


La nit de Improcombat, juny 2014

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept

Inscripcions en línia

Inscriu-te ara telemàticament a un dels cursos anuals d’Eòlia.

Eòlia és un projecte inclusiu i integrador que creu i que aposta pel valor de la diversitat. L’escola és un centre adaptat i totalment accessible. Hem signat un conveni de col·laboració amb ECOM (moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física), apostant per la promoció de la pràctica teatral per a persones amb discapacitat física. Amb CECAS, hem desenvolupat aun programa on s’utilitza el Teatre com a suport en casos de drogodependència. Col·laborem des de fa temps amb el Casal de la Fundació Friends.


PARLEN DE NOSALTRES

Mimant un gran somni: QUIMITUS, actor a “el Periódico de Catalunya”
La vocació d’actor treu el millor del seu interior.
En escena, cada actor hi aporta el seu paper, igual que en la vida. Quim Llisorgas, que ara té 22 anys, persegueix el seu somni d’arribar a consolidar-se com a actor. Sap que la seva aportació és molt vàlida, i possible malgrat les dificultats de la seva estranya síndrome de Joubert. Ja ha aparegut en la sèrie de Televisió de Catalunya La Riera, també en la pel·lícula Requisits per ser una persona normal (de Leticia Dolera) i en diverses obres de teatre amateur. Es forma a l’escola Eòlia de Barcelona, on assegura que l’aposta pel teatre inclusiu és total. A més de la seva passió per actuar, sap que amb el teatre es poden donar a conèixer totes les històries de normalització que es vulgui (www.quimitusactor.com). Llegir l’article del 14 de març 2017.


Albert Domènech a LA VANGUARDIA: Quim Llisorgas ha logrado empezar a estudiar teatro después de que su caso se convirtiera en un fenómeno de descargas en internetLlegir l’article


Rai Borrell i Quim en Núvol. Teatre sense etiquetes. Laura Basagaña a la revista Núvol. Què cal per fer teatre? Un públic, actors i actrius, un escenari i cap prejudici. Els actors i actrius han de posar-se a la pell de persones diferents: han de tastar altres realitats. Cal deixar-se anar, és important experimentar, deixar enrere les pors i tota mena de preconcepcions. Llegir l’article


Demana’ns més informació!

    El teu nom (obligatori)

    El teu email (obligatori)

    Consulta (opcional)