Teatre sense límits_logo
TEATRE SENSE LÍMITS_EÒLIA_2024

Teatre Sense Límits ® és l’àrea d’Eòlia on les persones amb diversitat intel·lectual poden rebre classes de teatre que els motivin i els donin benestar.

Classes i recorregut adaptat a la seva singularitat i a les seves necessitats i les del grup. El joc teatral, les improvisacions, el ball, la creació conjunta a partir de l’aposta emocional, la implicació o la imaginació són un vehicle per al desplegament humà.

Un procés que acompanyem i que compartim alumnes i professors de manera multidimensional amb aprenentatge profund per a tot@s, i creant vincles sans, respectuosos i creatius, a partir del sentiment de pertinença i del suport.

Respectant els diferents ritmes i despertant l’autovaloració i la resiliència!

La diversitat en un grup garanteix la supervivència i vehicula aprenentatges. Per aquest motiu i com a valor fonamental del centre, procurem plantejar la inclusió en el procés de cada estudiant i generar dinàmiques inclusives.

Programa anual


Curs d’arts escèniques (teatre, cos, veu) on es proposen dinàmiques i exercicis per connectar veu-cos-emoció a través de la improvisació, jocs per a l’entrenament de l’atenció plena, de la presència, la connexió social, la confiança en un@ mateix@, l’escolta i la creativitat.

Oferim atenció personalitzada i plantejament d’objectius específics per a cada participant i per al grup, en funció del punt de partida, del potencial disponible i dels reptes de cadascú.

Un entorn de confiança i de llibertat per afavorir l’expressió i l’empoderament!

La formació s’estructura en mòduls i sessions de matèries específiques, per tal que l’estudiant pugui provar i experimentar diferents disciplines que el motivin a desenvolupar les seves capacitats i a assolir eines per millorar la seva comunicació i les seves habilitats socials.

Mitjançant les tècniques més avançades per a la formació de l’actor, i un professorat d’alt nivell (professionals en actiu del teatre, la televisió, la dansa…) en un context de qualitat (Centre Superior d’Art Dramàtic), oferim una formació vivencial que serveix per viure amb més recursos i més plenitud!

Matrícula oberta tot l’any


Del 3 d’octubre de 2023 al 18 de juny de 2024
Dimarts de 17.30h a 19h

Inscripcions en línia

Equip


Rosa Galindo

Fundadora

Teresa Sirvent

Coordinadora i docent

Zerayehu Biosca

Expressió corporal

Carme Solé

Directora adjunta

Actuacions de la Companyia TSL®


Mostres del curs 2023-2024

Mostra de las classes de 2023 


Mostra al Teatre Eòlia el 14 de juny de 2022


Treball a les aules curs 2021-22


Mostra al Teatre Eòlia el 22 de juny de 2021


Aula oberta del 19 de juny de 2019


Teatre Sense Límits en la 7a edició de la Mostra Solidària al Teatre Eòlia. 22 de juny de 2019

Amb els alumnes d’Eòlia: Martina Calero, Daniel Conde, Clara Igual, Víctor Isern, Laia Martí, Sergi Rosat, Guillem Sullà, Matias Valls, Júlia Villegas.
I la col·laboració de: Marco Areddu, Rai Borrell i Ester Nadal.

Amb els alumnes d’Acell: Carlos Martin, Daniel Aparicio Martínez, Elisabet Galiano, Javier Caballero, Josep Escale, Juan Manuel Garcia, Marc Guerrero, Marc Montes, Monica Montesinos, Noemi Lazaro, Raquel Ferre, Xavier Coll.

I la col·laboració d’Alejandro Jiménez-Cascón.


Teatre Sense Límits en la 6a edició de l’antiga Micronit Solidària al Teatre Eòlia. 17 de juny de 2018

Aquest any canviem el cava pel vermut! A càrrec de Teatre Sense Límits amb col·laboració de la Federació Catalana d Esports per a P.D.I – ACELL.

“El nostre Petit Príncep.”
Aquest any us volem convidar a fer un viatge per diferents planetes. Un viatge que nosaltres hem fet a partir del treball d’objectes i titelles, la història del petit príncep d’Antoine de Saint-Exupéry i les nostres improvisacions teatrals per crear i la nostra història on un ésser petit resulta ser molt gran.
“Totes les persones grans han començat a ser nens (però n’hi ha poques que se’n recordin)”
Hem entrenat les capacitats artístiques per arribar a un món on l’abstracció és l’essencial. Crear un planeta ple d’estrelles que de cop se’n van. Representar una flor trista perquè es queda sola, ja que el destí del petit príncep és emprendre el propi viatge.
Rosa Blava Forteza

“La vida en un tupper”
A partir del treball dels nostres alumnes,hem creat una proposta teatral basada en el treball durant l’any dels “Objectes i el teatre”.
El món que ens envolta és un món creat d’objectes, persones, emocions i sentiments de tots tipus, que generen a la seva vegada relacions entre nosaltres i ells. Situacions teatrals i reals que traslladem a l’escena, al nostre món d’objectes, a la nostra “VIDA EN UN TUPPER”…hi entreu?
Rai Borrell i Ester Nadal


Teatre Sense Límits en la 5ª Micronit Solidària al Teatre Eòlia. 20 de juny de 2017

El 20 de juny es va celebrar la 5a MICRONIT SOLIDÀRIA al Teatre Eòlia, els protagonistes de la nit van ser els grups de Teatre Sense Límits, d’Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic i de la Federació Catalana d’Esports per a P.D.I – ACELL. Una nit d’escenes vitals de teatre.


Teatre Sense Límits al Vermut Sense Límits al Teatre Eòlia. 3 de desembre de 2016

El 3 de desembre el Teatre Eòlia va acollir i va formar part d’un vermut diferent, estretament lligat a un dels seus principis: la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual. Aprofitant que el 3 de desembre es el dia internacional de la discapacitat, es va organitzar un Vermut Sense Límits on degustar vermut i gaudir de les actuacions dels actors dels grups Teatre Sense Límits d’Eòlia i Acell.


Teatre Sense Límits a la Nit Solidària a Caixa Forum. Juny 2015

Nit solidària impulsada per l’Associació de Voluntaris de “la Caixa” del Barcelonès i Vallès Occidental al benefici de l’Asociación Alba Pérez (lluita contra el càncer infantil), amb actuacions dels alumnes i professionals d’Eòlia sota la direcció d’Alex Mañas i amb contingut de Rosa Galindo.


Teatre Sense Límits a les Jornades d’Intervenció Sociocomunitària, març 2015

Els actors del Teatre Sense Límits d’Eòlia a les XII Jornades d’Intervenció Sociocomunitària organitzades pel Departament de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de l’Institut Maremar al Masnou.


La nit de Improcombat, juny 2014

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept

PARLEN DE NOSALTRES

Mimant un gran somni: QUIMITUS, actor a “el Periódico de Catalunya”
La vocació d’actor treu el millor del seu interior.
En escena, cada actor hi aporta el seu paper, igual que en la vida. Quim Llisorgas, que ara té 22 anys, persegueix el seu somni d’arribar a consolidar-se com a actor. Sap que la seva aportació és molt vàlida, i possible malgrat les dificultats de la seva estranya síndrome de Joubert. Ja ha aparegut en la sèrie de Televisió de Catalunya La Riera, també en la pel·lícula Requisits per ser una persona normal (de Leticia Dolera) i en diverses obres de teatre amateur. Es forma a l’escola Eòlia de Barcelona, on assegura que l’aposta pel teatre inclusiu és total. A més de la seva passió per actuar, sap que amb el teatre es poden donar a conèixer totes les històries de normalització que es vulgui (www.quimitusactor.com). Llegir l’article del 14 de març 2017.


Albert Domènech a LA VANGUARDIA: Quim Llisorgas ha logrado empezar a estudiar teatro después de que su caso se convirtiera en un fenómeno de descargas en internetLlegir l’article


Rai Borrell i Quim en Núvol. Teatre sense etiquetes. Laura Basagaña a la revista Núvol. Què cal per fer teatre? Un públic, actors i actrius, un escenari i cap prejudici. Els actors i actrius han de posar-se a la pell de persones diferents: han de tastar altres realitats. Cal deixar-se anar, és important experimentar, deixar enrere les pors i tota mena de preconcepcions. Llegir l’article


Demana’ns més informació!

    El teu nom (obligatori)

    El teu email (obligatori)

    Consulta (opcional)