Serveis a l’estudiant

Carnet d’Eòlia

Els alumnes d’Eòlia disposen d’un carnet d’alumne de l’escola que els hi permet d’accedir a molts teatres de Barcelona i  teatres de Catalunya amb importants descomptes.

Les entrades s’han d’adquirir a les taquilles dels teatres. La llista dels teatres està penjada al tauler de l’escola i la podeu consultar aquí.

Per sol·licitar el carnet d’Eòlia cal enviar un mail a recepciobailen@eolia.cat

Servei d’armariets individuals

L’escola posa a disposició de les alumnes uns armaris individuals que poden utilitzar-se durant tot el curs per a l’emmagatzematge d’objectes personals. És necessari omplir un formulari de sol·licitud (disponible a la recepció del centre Bailèn) i deixar una fiança de 10€ quan se’ls lliuri la clau. La sol:licitud és pot fer presencial o per mail escrivint a recepciobailen@eolia.cat

A final de curs, caldrà fer el buidat de l’armariet i retornar la clau, i es retornarà la fiança si l’armariet segueix en bones condicions.

Servei de fotocopiadora

En l’espai de Bailèn 25 teniu a la vostra disposició una fotocopiadora, amb la qual podeu fer còpies o bé imprimir els vostres treballs. Per tal de poder obtenir una targeta caldrà que seguiu les instruccions que podeu trobar en aquest enllaç: Vols fer servir la impressora?

Manual d’instruccions

Àrea de càsting i promoció de l’estudiant

Aquest departament té com a objectiu fomentar la promoció dels joves -i no tan joves- talents vinculats a EÒLIA, esdevenint sempre un intermediari sense afany de lucre, ja que entenem l’àrea de càsting com un servei més que l’escola ofereix a l’estudiant.

Aquest objectiu fonamental d’apropar els nostres alumnes al món professional i compartir amb ells la nostra experiència i totes les vies que estan al nostre abast, ha de ser un dels signes distintius d’EÒLIA.
Amb els anys hem anat fent convenis amb productores, directors de càsting, agències, teatres, etc. on  ens han anat demanant actors/actrius, i gràcies al bon resultat, vam decidir formalitzar dita Àrea i fer-la pública,  augmentant, tant, els contactes, com ampliant la nostra borsa d’actors.

Per entrar a la borsa d’actors i actrius, heu d’enviar un email a casting@eolia.cat amb el següent:

  • Un mínim de 3 fotos (cara, mig cos i cos sencer). Les imatges han de ser en format jpg i que no pesin més de 500kb cadascuna.
  • Curriculum artístic (en el cas dels menors d’edat, les dades de la mare/pare o tutor legal).
  • Videobook si en teniu.