Serveis a l’estudiant

EÒLIA Centre Superior d’Art Dramàtic posa a disposició dels alumnes diferents serveis a l’estudiant com un Carnet amb descomptes de teatres, l’Abonament del Teatre Eòlia, participar en l’Àrea de càsting i i promoció de l’estudiant, disposar de llibres en la Biblioteca, Servei d’armariets individuals, Servei de fotocopiadora, etc.

Carnet d’Eòlia i Abonament Teatre Eòlia

Els alumnes d’Eòlia disposen d’un carnet d’alumne de l’escola que els hi permet d’accedir a molts teatres de Barcelona i  teatres de Catalunya amb importants descomptes.

Les entrades s’han d’adquirir a les taquilles dels teatres.

La llista dels teatres està penjada al campus virtual de l’escola i la podeu consultar aquí.

Per sol·licitar el carnet d’Eòlia cal enviar un mail a ana@eolia.cat


Abonament Eòlic

Dóna dret a veure 8 espectacles de la programació de la temporada del Teatre Eòlia per a qualsevol dia i sessió.

Abonament nominal de 50€. Per tal d’adquirir-lo cal enviar un correu a taquilla@eolia.cat

Servei d’armariets individuals

L’escola posa a disposició de les alumnes uns armaris individuals que poden utilitzar-se durant tot el curs per a l’emmagatzematge d’objectes personals.

És necessari omplir una sol·licitud i deixar una fiança de 10 € quan es lliura la clau.

NORMATIVA 

 • Per demanar un armariet només fa falta omplir la sol·licitud i deixar una fiança de 10 €.
 • Els armariets es poden demanar en qualsevol moment del curs, però s’ha d’especificar el temps d’ús.
 • Si es vol fer un canvi d’armariet s’ha de demanar a ana@eolia.cat
 • Si no es retorna la clau, el clauer, o es passa la data límit de retorn de la clau, no es retornarán els 10 €.
 • A final de curs, caldrà fer el buidat de l’armariet i retornar la clau, i es retornarà la fiança si l’armariet segueix en bones condicions.

Qualsevol dubte sobre els armariets, podeu anar a Bailèn 25 a les tardes a partir de les 16h, o podeu enviar un mail a ana@eolia.cat

Servei de fotocopiadora

En l’espai de Bailèn 25 teniu a la vostra disposició una fotocopiadora, amb la qual podeu fer còpies o bé imprimir els vostres treballs. Per tal de poder obtenir una targeta caldrà que seguiu les instruccions que podeu trobar en aquest enllaç: Vols fer servir la impressora?

Manual d’instruccions

Àrea de càsting i promoció de l’estudiant

Aquest departament té com a objectiu fomentar la promoció dels joves -i no tan joves- talents vinculats a EÒLIA, esdevenint sempre un intermediari sense afany de lucre, ja que entenem l’àrea de càsting com un servei més que l’escola ofereix a l’estudiant.

Aquest objectiu fonamental d’apropar els nostres alumnes al món professional i compartir amb ells la nostra experiència i totes les vies que estan al nostre abast, ha de ser un dels signes distintius d’EÒLIA.
Amb els anys hem anat fent convenis amb productores, directors de càsting, agències, teatres, etc. on  ens han anat demanant actors/actrius, i gràcies al bon resultat, vam decidir formalitzar dita Àrea i fer-la pública,  augmentant, tant, els contactes, com ampliant la nostra borsa d’actors.

Per entrar a la borsa d’actors i actrius, heu d’enviar un email a casting@eolia.cat amb el següent:

 • Un mínim de 3 fotos (cara, mig cos i cos sencer). Les imatges han de ser en format jpg i que no pesin més de 500kb cadascuna.
 • Curriculum artístic (en el cas dels menors d’edat, les dades de la mare/pare o tutor legal).
 • Videobook si en teniu.

Punt infoJOVE d’atenció individual

Eix Jove – Projecte de Dinamització Juvenil del Districte. Com que no hi ha un Espai o Casal de Joves municipal a l’Eixample, actua a diversos equipaments (biblioteques i centres cívics).
Contacte: Anna Fando – eixjove@eixjove.cat
Descarrega’t pdf

Aquí T’Escoltem (ATE Eixample). Servei de salut emocional, d’escolta i acompanyament per a joves de 12 a 20 anys. S’ofereixen atencions individuals i activitats grupals per treballar tots els temes relacionats amb la salut emocional (angoixa, depressions, relacions afectives, sexualitat…)
Contacte: Malaika (educadora) i Naila (psicòloga) – eixample_aquitescoltem@bcn.cat
Descarrega’t pdf

Konsulta’m. És un servei de suport psicològic adreçat a joves, adolescents i persones adultes atès per professionals de la salut mental. A Transformadors només tenim el servei per a joves (fins als 22 anys).
Contacte: Rosa i Laia – konsultam.eixample@clinic.cat
Descarrega’t pdf
Descarrega’t pdf +22

Campus Virtual CLASSLIFE

Per al seguiment dels seus estudis al centre, l’alumne disposa durant tot el seu pas pel centre d’un usuari del campus virtual de l’escola. Al Classlife s’hi pot accedir des de la pàgina web del centre, clicant a “àrea privada” a la part superior esquerra. O directament en aquest link: eolia.classlife.education

L’alumne s’ha de familiaritzar amb l’entorn del campus Classlife ja que és l’eina bàsica per poder realitzar les accions següents:

 • Consultar l’horari personal.
 • Consultar cada una de les seves matèries, on hi trobarà els continguts, recursos i hi podrà fer l’entrega dels treballs.
 • Comunicar-se internament amb els seus companys de classe i el professorat.
 • Consultar les notes de cada avaluació i el seu expedient acadèmic quan ho necessiti.
 • Consultar les publicacions dels diferents grups en els quals s’hagi inscrit: càstings i convocatòries, descomptes en espectacles amb el carnet d’estudiant, Espai Dona, notícies del sector…

Classlife també disposa d’una APP que l’estudiant es pot descarregar i on hi podrà realitzar també algunes de les accions que hem comentat prèviament.