Aquest any, el Curs de Pràctica Professional (quart curs de l’Escola Lliure d’Eòlia) ha començat amb el stage a la Fundació Projecte Miranda. Amb aquesta primera col·laboració, hem inaugurat un nou espai d’Eòlia, Espai Miranda, que seguirà acollint les estades de treball dels estudiants d’Eòlia.

El primer treball del CPP d’enguany, sota direcció de Mar Monegal, estarà basat en la novel·la El Perfum de Patrick Süskind i es presentarà el mes de desembre al teatre Plataforma i+d.

Aula Natura, Fundació Projecte Miranda.
Ha sigut la millor manera de començar el curs i una gran experiència! Treballar al costat de la natura, en un ambient inevitablement més tranquil i relaxat, ens ha fet més oberts, més sensibles. El treball que no hagués sigut del mateix si ho haguéssim fet en una aula d’Eòlia.

Hem creat un equip molt cohesionat, ens hem adonat de que pot aportar cadascú al grup i, sobretot, hem aconseguit crear molta confiança entre tots nosaltres, crec que és el més important, per ara començar a treballar. I ens ho hem passat molt bé!

Elisabet Ferré

Una petita mirada íntima a la personalitat dels meus nous companys. Reconèixer, conèixer i acceptar la gent amb qui treballaré, cadascu amb les seves particularitats. Una sensació de “donar una oportunitat als membres del grup”, amb tolerància, per què puguem fer un projecte de qualitat, on la comunicació flueixi entre nosaltres amb respecte i honestedat.

Jo sóc molt “urbanita”, però, per què un grup es conegui més íntimament, la natura és un lloc més adient, més orgànic, amb menys estrés i distraccions tecnològiques i metropolitanes.

Isaac Bejarano

Aula Natura, Fundació Projecte Miranda.
Aula Natura, Fundació Projecte Miranda.
M’ha encantat començar així el curs! Veníem amb moltes ganes i molt oberts a que pogués passar de tot, i l’espai hi ha ajudat moltíssim. Cap soroll de cotxes, sense mòbils, sense distraccions, sense poder escapar-te a fer un encàrrec… no hi havia cap excusa per no poder estar aquí i ara amb tots els companys. La pau de l’entorn es contagiava i era màgic tot plegat.

Ho tornaria a repetir cent vegades més, sense cap mena de dubte. Crec que m’emporto pau, energia, saber canalitzar més les coses i sobretot la certesa de que tenim un gran grup i que serà un gran any.

Marina Prat