L’objectiu de la trobada és generar un espai de referèn­cia, relació i intercanvi de tota la comunitat Campus de les Arts i en particular dels seus Grups de Treball. Un espai obert a tot el professorat, els investigadors/es, treballadors/es i equips de gestió i direcció dels centres que formen el Campus per augmentar-ne el seu coneixement i la seva capacitat de treball compartit. L’accés és lliure amb inscripció prèvia.

  • Divendres 23 de febrer.

  • 09:00 hores.

  • UOC. Campus Poblenou. C. del Perú, 52. Barcelona.

El Campus de les Arts és una plataforma que agrupa, des de principis de 2019 i sota la coordinació de la Universitat de Barcelona, diverses universitats i els dinou centres d’educació artística universitària o superior de Catalunya, que ofereixen graus i postgraus en les disciplines de belles arts, disseny, música, teatre, dansa, cinema o conservació i restauració.

La seva finalitat principal és incrementar significativament el tercer cicle i la recerca artística interdisciplinàries, incloent-hi la transferència de coneixement, i l’extensió i especialització de la formació del professorat dels ensenyaments artístics, disposant en el futur de més de 6800 m2 a l’antic recinte fabril de Can Ricart a Barcelona.
El Campus de les Arts també vol ser una xarxa de col·laboració i projecció institucional de tots els seus membres.

L’objectiu de la Trobada és generar un espai de referència, relació i intercanvi de tota la comunitat Campus de les Arts i en particular dels seus Grups de Treball. Un espai obert a tot el professorat, els investigadors/es, treballadors/es i equips de gestió i direcció dels centres que formen el Campus per augmentar-ne el
seu coneixement i la seva capacitat de treball compartit.

Aquesta 1a Trobada es centrarà en la presentació de la primera convocatòria de recerca artística interdisciplinària del Campus de les Arts, així com en la presentació de línies o activitats de recerca dels centres obertes a d’altres centres. També acollirà un seminari sobre formació del professorat artístic, un seminari sobre la recerca doctoral en base a la pràctica artística i una jornada de treball dels equips de comunicació dels centres. A més, hi podreu trobar una
presentació dels objectius i l’estat actual del projecte i una presentació de la biennal Manifesta 15 Barcelona 2024.