toni-sanchez-macarrilla-eolia-tramaQuè és per tu l’Escola Lliure?

Per mi, l’Escola Lliure és poder fer una formació personalitzada, triar les assignatures que vols fer i les que creus que t’aniran millor. Aquests tres anys he fet tot el pla sencer de text i musical.

Com has crescut aquests tres anys?

Vaig arribar sense cap formació de teatre. Només havia fet classes de cant, i el dia d’avui noto en mi un creixement artístic molt gran. Però, també sé que encara em queda molt per aprendre.

Quins somnis tens? A curt i a llarg termini?

Lluitar per estar sempre dalt d’un escenari. M’agradaria treballar amb Dagoll Dagom i en altres musicals. També fer obres de text. Muntar una companyia amb els meus companys. M’encantaria algun dia poder gravar un disc. Per demanar, que no quedi.

Què t’ha aportat l’escola a part dels coneixements teatrals?

Maduresa, aquesta és la paraula. No sóc el mateix Toni que va entrar a Eòlia fa tres anys. Tinc moltes inquietuds, em faig moltes més preguntes ara, reflexiono molt més les coses que abans passava per alt.

Què és per a tu acabar el tercer curs? Segur que no acabes igual que comences. Quina sensació et provoca?

Acabar tercer curs suposa que el any vinent estaré fent la pràctica professional. I això vol dir que hauré de demostrar el que hauré après durant tota la meva formació. Tinc moltes ganes i, alhora, no vull que això s’acabi. Em fa molta pena, agafes molt de carinyo als companys i els professors. Amb molts d’ells ja som amics. També sento por de no saber ben bé que passarà en el futur, però, confio que amb ganes, esforç i treball, tot arriba, tard o d’hora.

toni-sanchez-macarrilla-eolia-lliure