Anul·lat per l’estat d’alarma pel coronavirus

El Dia de la Veu, pel que no ho coneixeu, és un festival proper, amb un clima íntim ple d’actuacions de tota mena. Una celebració compartida amb tothom de l’escola: alumnes, professors i tothom que forma part de l’equip d’Eòlia. Tothom hi participa pel plaer d’actuar i compartir la seva veu, la seva proposta.

Teniu alguna petita actuació que us vingui de gust compartir? Pot ser una cançó, un poema, un monòleg, una escena…

També podeu aprofitar treballs que ja hagueu preparat a classe (interpretació, expressió oral, cant…) per mostrar-los al teatre.

Ho celebrem amb la veu en tota la seva magnitud: el so, la paraula, la melodia, el ritme, el missatge, les coses per dir, allò que s’ha de dir en veu alta, la meva veu, la nostra veu, la veu de tothom…

Envia’ns la teva proposta d’entre 3 i 7 minuts a diadelaveueolia@eolia.cat abans del dia 9 de març.

L’acte té una durada de 90 minuts, per tant hi ha un límit d’actuacions possibles. Per fer la selecció valorarem l’ordre de rebuda de la Fitxa i la varietat de les propostes.

Us adjuntem la Fitxa de la proposta  perquè ens la retorneu omplerta: nom de l’actuació, durada, qui participeu, què necessiteu a nivell tècnic (piano, amplificació per guitarra, micròfon, pista de música …) i una mica d’explicació del que presentareu.

No es poden admetre propostes que no facilitin tota la informació de la fitxa.

Amb tot això us convocarem per fer una trobada alguns dies abans per organitzar l’ordre d’actuacions.

Esperem les vostres propostes ben aviat!

Viv i Àngels.

diadelaveueolia@eolia.cat