En moltes ocasions, veient una pel·lícula o sèrie s’observen bastantes mancances d’habilitats i moviment per part dels intèrprets a l’hora d’interpretar escenes d’acció. La seva interpretació no resulta gens creïble i, d’aquesta manera, baixa moltíssim la qualitat del producte.

Millorar això és qüestió de tenir interès en la cura dels detalls i a crear una escena creïble per a l’espectador. Aquest curs està enfocat a la formació d’intèrprets de cinema, TV i teatre en aquest camp.

Objectiu

El nostre objectiu és ajudar a la creació d’un personatge creïble de cara a l’espectador a l’hora de rodar escenes d’acció, com per exemple sostenir una pistola o arma blanca correctament, donar o rebre cops de manera creïble, caure de manera segura, etcètera.

Totes aquestes habilitats i coneixements són el complement perfecte per a la creació d’aquesta mena de personatges, perquè els detalls són els que marquen la diferència. Una bona formació en aquests aspectes pot suposar una gran diferència en un càsting, a més de ser un complement perfecte per a la formació de tot intèrpret.

Pendent de noves dates
Grup matins: de 10h a 14h
Grup tardes: de 16h a 20h

Preu: 295€ / 265€ alumnes d’Eòlia

El curs consta de tres sessions de 4 hores de durada, el contingut específic de la qual detallem més a baix. El perfil dels possibles participants és el d’actrius i actors en formació o en actiu que vulguin millorar o ampliar les seves habilitats, sigui com sigui la seva experiència prèvia.

A més, els dona la possibilitat d’incloure noves habilitats dins de la seva videobook, augmentant d’aquesta manera les seves possibilitats en càstings o a l’hora de postular-se per a una certa mena de papers.

D’altra banda, la seguretat és un element clau del curs, tant en els continguts que es tractaran, eminentment pràctics i físics, amb la finalitat que l’experiència sigui totalment satisfactòria per a tots els implicats, que podran gaudir dels continguts dins d’un entorn segur per a tots.

Programa

Miguel Ángel Luque Cantos

El meu nom és Miguel Ángel Luque Cantos i he acumulat més de 25 anys d’experiència en espectacles en viu, teatre, cinema i TV nacional i internacional. Soc membre del BSR (The British Stunt Register), titulació concedida al Regne Unit i una de les més prestigioses del món en el camp dels especialistes de cinema i TV. Per a accedir a ella vaig haver de passar per dures proves de conducció, gimnàstica esportiva, equitació, busseig, escalada (del que soc instructor), i demostrar els meus coneixements de Taekwondo, Hapkido, Jeet Kune Do i defensa personal. He participat en sèries i pel·lícules internacionals com a Juego de Tronos, Terminator: Destino Oscuro, The Eternals, Fast X, Los Mercenarios 4, Napoleón, etcètera; i nacionals com La Peste, El ministerio del tiempo, Servir y proteger, Brigada Costa del Sol i moltes altres. Des que tinc ús de raó la meva passió ha estat el cinema i la TV i sempre he somiat amb ser actor d’acció. Ara he aconseguit alguns d’aquests somnis i continuo lluitant perquè la meva carrera millori cada any. Em considero una persona perfeccionista i després de la meva experiència preparant actors per a aquesta mena de papers en cinema i sèries de TV, a més de la meva pròpia participació en centenars de dies de rodatge, crec fermament que amb entrenament, ambició i ganes s’aconsegueixen els objectius desitjats.

Enllaços d’interès: 

INSTAGRAM: @malcstunt

IMDB treballs audiovisuals: www.imdb.com/miguel-angel-luque

SHOWREEL: vimeo.com/492863313