Vols incentivar la teva vocació artística teatral? Si sents que el teatre et crida, però no estàs segur de si vols o pots cursar una formació completa i exhaustiva, posa’t a prova amb nosaltres.

Proposta dirigida a tot tipus de persona interessada a iniciar-se en el món de la interpretació. L’objectiu d’aquest curs és oferir a l’alumne un ampli ventall d’eines pràctiques relacionades amb el teatre i incentivar la seva vocació artística teatral.

Durant els mesos de la formació treballareu el cos i el moviment, aprendreu a dir un text amb convicció i emoció, tindreu la possibilitat d’explorar diverses tècniques d’improvisació, farem exercicis teatrals i prepararem escenes que representarem al Teatre Eòlia.

.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept

Estructura formativa

Primera sessió (1 hora): Introducció al moviment. Dinàmiques de treball corporal i improvisació en el moviment.

Segona sessió (2,5 hores): Introducció a la interpretació. Treball emocional a base d’exercicis teatrals i improvisacions.

.

Grups i horaris disponibles 2022-2023

GRUP A:
Dilluns 18.30h – 22h

Del 3 d’octubre al 26 de juny 

De 18.30h a 19.30h
Introducció al moviment
De 19.30h a 22h
Introducció a la interpretació

Preu mensuals: 145€
Sense taxa de matrícula

GRUP B:
Dimarts 10h – 13.30h 

Del 4 d’octubre al 27 de juny 

De 10h a 11h
Introducció al moviment
D’11h a 13.30h
Introducció a la interpretació

Preu mensuals: 145€
Sense taxa de matrícula

GRUP C:
Dijous 18.30h – 22h 

Del 6 d’octubre al 29 de juny

De 18.30h a 19.30h
Introducció al moviment
De 19.30h a 22h
Introducció a la interpretació

Preu mensuals: 145€
Sense taxa de matrícula

Docents

CARMELA POCH RODONA webCarmela Poch

Formada en interpretació, dansa, dansa-teatre, cant amb professors com Nancy Tuñón, Jordi Oliver, Mercedes Boronat, Guillermo Ghio, Jordi Mesalles, Boris Rotenstein, Marc Martínez o Jordi Frades, entre altres. Des de l’any 1999, és membre de diverses companyies tatrals, treballant sota la direcció de Nancy Tuñon, Lluís Marcos, Alex Mañas o Iban Beltran. També participa en diferents produccions cinematogràfiques: llarg i curtmetratges i sèries de televisió.

David Teixidó

Graduat en art dramàtic a l’Institut Del Teatre, va completar la seva formació a l’Instituto Superior de Arte de La Habana (ISA), i paral·lelament, ha seguit formació en dansa i biomecànica, així com interpretació davant de càmera.
Com a actor, ha treballat en diversos espectacles com; “Barcelona (contra la paret)”, “Grinder El Musical”, “Discordants”, “El Rei Lear”, “Fam Oculta”, “Obsolescence”, “Cèl·lules T”, “Cosmos”, entre d’altres espectacles. En cinema, ha treballat en diversos projectes, d’entre els quals destaca el llargmetratge “Elías”.

Carla TorresCARLA TORRES RODONA web

Formada en interpretació, dramatúrgia i direcció escènica amb, entre altres, Javier Daulte, Gabriela Izcovitz, Victoria Szpunberg, Rafael Spregelburd, Carles Batlle, Xavier Albertí o Pau Miró. Estudis en dansa contemporània i flamenca. Com a actriu ha participat en diversos espectacles, entre d’altres: Mag Lari i Secundina (direcció de Mag Lari), La voz humana (direcció Rafael Galán), Caballito del diablo (direcció Marc Martínez), En conserva (dir. Marta Buchaca), The little Jesus (dir. Alícia Gorina). Com a autora, ha escrit diversos textos teatrals, destacant els de Sota zero, Gàbies i L’Efecte Perfecte.

Marco Areddu 

Coach certificat ACC (Asociate Certified Coach) per ICF (International Coaching Federation).
Facilitador en processos de canvi personal i d’equip en empreses.
Coach de moviment i llenguatge no verbal en EÒLIA. Coreògraf i ballarí: apassionat de la perfecta combinació entre cos, art i consciència. Màster en “Desenvolupament directiu, intel·ligència emocional i coaching” en la BUSINESS SCHOOL BCN (2019).
Curs PNL (Programació Neuro Lingüística) FOMENT BCN. Creador del programa “Coaching de moviment, lideratge emocional i gestió del canvi”.

Sonia Espinosa

Llicenciada en interpretació en ESAD Eòlia Barcelona. Graduada del Programa de Tècnica Meisner de JGC.
Direcció, Escriptura dramàtica i Escenificació en la ESAD Eòlia. Cursos i seminaris amb Josep Galindo, Pablo Ley, Javier Daulte, Carlota Subiròs, Tom Bentley, Jorge Sánchez, Jordi Prat i Coll, Roger Bernat… Llicenciada en filologia hispànica per la UB. DEA en teatre espanyol contemporani. Certificat d’Aptituds Pedagògiques (CAP). Formació com a docent de Tècnica Meisner per a Joves Adults amb Javier Galitó-Cava