Vols incentivar la teva vocació artística teatral? Si sents que el teatre et crida, però no estàs segur de si vols o pots cursar una formació completa i exhaustiva, posa’t a prova amb nosaltres.

Proposta dirigida a tot tipus de persona interessada a iniciar-se en el món de la interpretació. L’objectiu d’aquest curs és oferir a l’alumne un ampli ventall d’eines pràctiques relacionades amb el teatre i incentivar la seva vocació artística teatral.

Durant els mesos de la formació treballareu el cos i el moviment, aprendreu a dir un text amb convicció i emoció, tindreu la possibilitat d’explorar diverses tècniques d’improvisació, farem exercicis teatrals i prepararem escenes que representarem al Teatre Eòlia.

.

Estructura formativa

Primera sessió (1 hora): Introducció al moviment. Dinàmiques de treball corporal i improvisació en el moviment.

Segona sessió (2,5 hores): Introducció a la interpretació. Treball emocional a base d’exercicis teatrals i improvisacions.

.

Grups i horaris disponibles

GRUP A: GRUP PLE!
Dilluns 18.30h – 22h

Del 5 d’octubre de 2020 al 28 de juny de 2021

De 18.30h a 19.30h. Introducció al moviment 1
De 19.30h a 22h. Introducció a la interpretació 1

Preu promocional: 135€ mensuals
Oferta: sense taxa de matrícula

GRUP B AVANÇAT:
Dimarts 18.30h – 22h 

Del 6 d’octubre de 2020 al 29 de juny de 2021

De 18.30h a 19.30h. Introducció al moviment 2
De 19.30h a 22h. Introducció a la interpretació 2

Preu promocional: 135€ mensuals
Taxa de matrícula: 50€

GRUP C:
Dimecres 10h – 13.30h 

Del 7 d’octubre de 2020 al 30 de juny de 2021

De 10h a 11h. Introducció al moviment 1
D’11h a 13.30h. Introducció a la interpretació 1

Preu promocional: 135€ mensuals
Oferta: sense taxa de matrícula

GRUP D: NOU GRUP!
Dijous 18.30h – 22h

Del 26 de novembre de 2020 a l’1 de juliol de 2021

De 18.30h a 19.30h. Introducció al moviment 1
De 19.30h a 22h. Introducció a la interpretació 1

Preu promocional: 135€ mensuals
Oferta: sense taxa de matrícula

Docents

CARMELA POCH RODONA webCarmela Poch

Formada en interpretació, dansa, dansa-teatre, cant amb professors com Nancy Tuñón, Jordi Oliver, Mercedes Boronat, Guillermo Ghio, Jordi Mesalles, Boris Rotenstein, Marc Martínez o Jordi Frades, entre altres. Des de l’any 1999, és membre de diverses companyies tatrals, treballant sota la direcció de Nancy Tuñon, Lluís Marcos, Alex Mañas o Iban Beltran. També participa en diferents produccions cinematogràfiques: llarg i curtmetratges i sèries de televisió.

David Teixidó

Graduat en art dramàtic a l’Institut Del Teatre, va completar la seva formació a l’Instituto Superior de Arte de La Habana (ISA), i paral·lelament, ha seguit formació en dansa i biomecànica, així com interpretació davant de càmera.
Com a actor, ha treballat en diversos espectacles com; “Barcelona (contra la paret)”, “Grinder El Musical”, “Discordants”, “El Rei Lear”, “Fam Oculta”, “Obsolescence”, “Cèl·lules T”, “Cosmos”, entre d’altres espectacles. En cinema, ha treballat en diversos projectes, d’entre els quals destaca el llargmetratge “Elías”.

Carla TorresCARLA TORRES RODONA web

Formada en interpretació, dramatúrgia i direcció escènica amb, entre altres, Javier Daulte, Gabriela Izcovitz, Victoria Szpunberg, Rafael Spregelburd, Carles Batlle, Xavier Albertí o Pau Miró. Estudis en dansa contemporània i flamenca. Com a actriu ha participat en diversos espectacles, entre d’altres: Mag Lari i Secundina (direcció de Mag Lari), La voz humana (direcció Rafael Galán), Caballito del diablo (direcció Marc Martínez), En conserva (dir. Marta Buchaca), The little Jesus (dir. Alícia Gorina). Com a autora, ha escrit diversos textos teatrals, destacant els de Sota zero, Gàbies i L’Efecte Perfecte.

Marco Areddu 

Coach de Moviment ACTP en formació per ICF (International Coach Federation).

Màster en “Desenvolupament directiu, intel·ligència emocional i  Coaching” en la Business School Barcelona.

Coreògraf i ballarí, apassionat de la perfecta combinació entre cos-art-consciència.