Teatre Sense Límits web pano

Teatre Sense Límits® és l’àrea d’Eòlia on les persones amb alguna problemàtica específica tenen l’opció de fer classes d’interpretació i de provar les diferents assignatures vinculades amb les arts escèniques (l’actor davant la càmera, dansa i treball de cos, cant…) en un marc artístic i professional de gran qualitat. Totes les classes són impartides per professionals en actiu del teatre, el cinema i la televisió, i membres de l’Equip docent d’Eòlia.

Programa anual

Curs anual de teatre on es treballen exercicis encaminats a connectar veu-cos-emoció a través de la improvisació, la concentració, l’observació i la creativitat. Ofereix atenció personalitzada i plantejament d’objectius específics per a cada participant, i per al grup, en funció del punt de partida i de la dificultat de cadascú.

La formació s’estructura en mòduls i sessions de matèries específiques, per tal que l’estudiant pugui provar diferents disciplines que l’ajudin a desenvolupar-se i a trobar eines per millorar la seva comunicació. S’utilitzen tècniques d’interpretació, d’improvisació, consciència i entrenament corporal, i treball rítmic (body percussion).

Aquesta pràctica inclou alguna experiència d’actuació en públic al teatre d’Eòlia, com a part del procés d’aprenentatge i de superació personal, sempre que es valori com a positiva per als participants-actors.

NOVETAT!
EL TEATRE I L’OBJECTE: Ens endinsarem en el món de l’objecte i del titella dins del teatre. Farem servir un element artístic per interactuar entre l’alumne i l’objecte/titella. Serem els mateixos alumnes que crearem, dissenyarem, jugarem i també actuarem en aquest altre nou idioma que ens ofereix l’objecte.

Període:  d’octubre a juny 
Horari:  Dimarts de 17.30h – 19h
Preu: 77€ mensuals  (90€ matrícula)

 

DOCENTS:


GRUP ACELL


logo-acell

Dissabtes, d’11h a 13h.
Entrenament teatral amb l’objectiu d’aprendre, divertir-se i fer un grup estable amb continuïtat i de portar a terme en una única representació tot allò que haurem après al llarg de l’any. Activitat adreçada a persones amb discapacitat intel·lectual amb alt nivell d’autonomia.

Més informació i inscripcions a ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics). Telèfon 93 274 98 10.

 

logo TSL fons blanc

Demana’ns més informació!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Consulta (opcional)


Eòlia és un projecte inclusiu i integrador que creu i que aposta pel valor de la diversitat. L’escola és un centre adaptat i totalment accessible. Hem signat un conveni de col·laboració amb ECOM (moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física), apostant per la promoció de la pràctica teatral per a persones amb discapacitat física. Amb CECAS, hem desenvolupat aun programa on s’utilitza el Teatre com a suport en casos de drogodependència. Col·laborem des de fa temps amb el Casal de la Fundació Friends.

.

Actuacions de la Cia. del Teatre Sense Límits d’Eòlia i Acell

Teatre Sense Límits en la 7a edició de la Mostra Solidària al Teatre Eòlia. 22 de juny de 2019.

 

 

 

Teatre Sense Límits en la 6a edició de l’antiga Micronit Solidària al Teatre Eòlia. 17 de juny de 2018.

Aquest any canviem el cava pel vermut! A càrrec de Teatre Sense Límits amb col·laboració de la Federació Catalana d Esports per a P.D.I – ACELL.

“El nostre Petit Príncep.”
Aquest any us volem convidar a fer un viatge per diferents planetes. Un viatge que nosaltres hem fet a partir del treball d’objectes i titelles, la història del petit príncep d’Antoine de Saint-Exupéry i les nostres improvisacions teatrals per crear i la nostra història on un ésser petit resulta ser molt gran.
“Totes les persones grans han començat a ser nens (però n’hi ha poques que se’n recordin)”
Hem entrenat les capacitats artístiques per arribar a un món on l’abstracció és l’essencial. Crear un planeta ple d’estrelles que de cop se’n van. Representar una flor trista perquè es queda sola, ja que el destí del petit príncep és emprendre el propi viatge.
Rosa Blava Forteza

“La vida en un tupper”
A partir del treball dels nostres alumnes,hem creat una proposta teatral basada en el treball durant l’any dels “Objectes i el teatre”.
El món que ens envolta és un món creat d’objectes, persones, emocions i sentiments de tots tipus, que generen a la seva vegada relacions entre nosaltres i ells. Situacions teatrals i reals que traslladem a l’escena, al nostre món d’objectes, a la nostra “VIDA EN UN TUPPER”…hi entreu?
Rai Borrell i Ester Nadal

Teatre Sense Límits en la 5ª Micronit Solidària al Teatre Eòlia. 20 de juny de 2017.

El 20 de juny es va celebrar la 5a MICRONIT SOLIDÀRIA al Teatre Eòlia, els protagonistes de la nit van ser els grups de Teatre Sense Límits, d’Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic i de la Federació Catalana d’Esports per a P.D.I – ACELL. Una nit d’escenes vitals de teatre.

Teatre Sense Límits al Vermut Sense Límits al Teatre Eòlia. 3 de desembre de 2016.

El 3 de desembre el Teatre Eòlia va acollir i va formar part d’un vermut diferent, estretament lligat a un dels seus principis: la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual. Aprofitant que el 3 de desembre es el dia internacional de la discapacitat, es va organitzar un Vermut Sense Límits on degustar vermut i gaudir de les actuacions dels actors dels grups Teatre Sense Límits d’Eòlia i Acell.

Teatre Sense Límits a la Nit Solidària a Caixa Forum. Juny 2015.

Nit solidària impulsada per l’Associació de Voluntaris de “la Caixa” del Barcelonès i Vallès Occidental al benefici de l’Asociación Alba Pérez (lluita contra el càncer infantil), amb actuacions dels alumnes i professionals d’Eòlia sota la direcció d’Alex Mañas i amb contingut de Rosa Galindo.

Teatre Sense Límits a les Jornades d’Intervenció Sociocomunitària, març 2015.

Els actors del Teatre Sense Límits d’Eòlia a les XII Jornades d’Intervenció Sociocomunitària organitzades pel Departament de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de l’Institut Maremar al Masnou.

La nit de Improcombat, juny 2014.

Parlen de nosaltres:

quim llisorgasMimant un gran somni: QUIMITUS, actor a “el Periódico de Catalunya”: La vocació d’actor treu el millor del seu interior.
En escena, cada actor hi aporta el seu paper, igual que en la vida. Quim Llisorgas, que ara té 22 anys, persegueix el seu somni d’arribar a consolidar-se com a actor. Sap que la seva aportació és molt vàlida, i possible malgrat les dificultats de la seva estranya síndrome de Joubert. Ja ha aparegut en la sèrie de Televisió de Catalunya La Riera, també en la pel·lícula Requisits per ser una persona normal (de Leticia Dolera) i en diverses obres de teatre amateur. Es forma a l’escola Eòlia de Barcelona, on assegura que l’aposta pel teatre inclusiu és total. A més de la seva passió per actuar, sap que amb el teatre es poden donar a conèixer totes les històries de normalització que es vulgui (www.quimitusactor.com). Llegir l’article del 14 de març 2017.

Albert Domènech a LA VANGUARDIA: Quim Llisorgas ha logrado empezar a estudiar teatro después de que su caso se convirtiera en un fenómeno de descargas en internetLlegir l’article

Rai i Quim en Nuvol

Teatre sense etiquetes. Laura Basagaña a la revista Núvol. Què cal per fer teatre? Un públic, actors i actrius, un escenari i cap prejudici. Els actors i actrius han de posar-se a la pell de persones diferents: han de tastar altres realitats. Cal deixar-se anar, és important experimentar, deixar enrere les pors i tota mena de preconcepcions. Llegir l’article