Rosa Galindo, cofundadora i codirectora d’Eòlia, va participar en el Focus Group “Dona, Educació, Cultura i Mitjans de Comunicació” convocat per Núria de Gispert, presidenta del Parlament de Catalunya i presidit per Anna Mercadé, directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta intensa jornada de treball va ser analitzar el perquè de la desigualtat entre gèneres que, malgrat molts anys de coeducació, segueix present a la vida quotidiana, a l’ensenyament, dins del món de la cultura, dels mitjans de comunicació i a l’àmbit professional.

parlament-catalunya-rosa-galindo

Altres participants de la jornada van ser Sílvia Mampel, sociòloga i pedagoga del Parc de Collserola, M. Àngels Cabré, directora de l’Observatori Cultural de Gènere, escriptora, traductora i crítica literària, M. Rosa Buxarrais, llicenciada en psicologia i doctora en filosofia i ciències de l’educació per la Universitat de Barcelona, Mireia Darder, sòcia fundadora de l’Institut Gestalt, doctora en psicologia, especialista en psicologia clínica, Cristina Oliva Berini, directora del Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, Elvira Altés, investigadora en comunicació i gènere i Irene Balaguer, mestra, pedagoga i presidenta de l’Associació de Mestres Rosa Sensat.