Tens un projecte en curs? Preparem el disseny i l’estratègia de producció.

OBJECTIU


Curs intensiu enfocat a professionals del sector, amb o sense experiència prèvia, que tinguin un projecte a desenvolupar i produir. Pensat per a qualsevol professional del sector, des de l’intèrpret fins a la dissenyadora de llums, passant per dramaturgues i gestors culturals, que vulguin produir el seu projecte. El projecte es pot trobar en la fase que sigui; a partir d’allà es treballa i es planteja l’estratègia i el disseny, fins a la producció executiva.
Les dues eines bàsiques que el productor ha de dominar: el dossier i el pressupost.

Tècniques de presentació i màrqueting: com fer un bon pitch del teu projecte, que sigui atractiu i convincent, i com adreçar-lo eficaçment als diferents interlocutors (coproductors, directors artístics, programadors, talent, premsa, etc.), fins a arribar al públic.
Com funciona el sector: conèixer el nostre ecosistema ens ajuda a sobreviure i a analitzar com podem fer destacar el nostre projecte.

El curs combina sessions de treball enfocades a projecte personal, cada dijous, amb algunes visites especialitzades, segons convingui i en funció de l’actualitat.

 

HORARI


Del 13 de febrer al 21 de maig de 2020

 • Els dijous de 16h a 18h

RAÜL PERALES


Com a productor, en Raül Perales, porta més de 45 projectes des del 2003: teatre, dansa, òpera, events, site-specific i cinema; portant produccions amb entitats com TV3, el TNC, el Teatre Lliure, Mercat de les Flors o festivals com TNT, Temporada Alta o el Grec. Al març 2020, presenta “Ocaña, Reina de las Ramblas, de Marc Rosich a l’Escenari Brossa i “Els porcs també mengen verd”, de l’Andreu Rifé, al Teatre Tantarantana. Ha produït amb Les Antonietes “Un Dia Qualsevol”, comèdia d’èxit del Festival Grec 2019, actualment en gira. Actualment prepara un espectacle de dansa pel Festival Sismògraf i dues òperes contemporànies pel Gran Teatre del Liceu.

 

.

Més informació i contacte a eolia@eolia.cat 

Descarrega’t aquí el FULL D’INSCRIPCIÓ dels cursos intensius del 2020


Vols rebre informació sobre el cursos intensius organitzats a Eòlia? Deixa’ns el teu correu!

  Els teus interessos:

  Intensius per a adults
  Interpretació
  Direcció i Dramatúrgia
  Cant modern i Teatre musical
  Cant líric
  Coaching de moviment
  Doblatge
  Dansa i treball corporal
  Expressió oral i dicció

  Contacta amb nosaltres:
  eolia@eolia.cat
  933 192 397
  c/Casp 82, Barcelona