Curs dirigit a totes aquelles persones interessades en introduir-se al mitjà radiofònic i al terreny de la locució.

Pendent de noves dates
Dilluns, dimecres i divendres d’11h a 14h
Hores del curs: 18h
Preu: 450€ / 405€ alumnes d’Eòlia

En el curs es treballarà, per un banda, com funciona un programa de ràdio. Elaborarem i locutarem notícies, muntarem reportatges, cròniques, editorials… Prepararem i gravarem un programa de ràdio des de zero, des de la decisió del tema, l’elaboració del guió i la gravació en l’estudi.

Per altra banda, farem sessions de locució, fent especial èmfasi en l’ús de la veu i les diferents possibilitats de comunicar un missatge. Treballarem tant locucions publicitàries com falques de ràdio.

De les 6 sessions del curs, la meitat es dedicaran a la part radiofònica i l’altra meitat al treball específic de locució.

Curs totalment pràctic als estudis de Radiofònics al carrer Bailèn 35, i a càrrec de professionals en actiu del sector.

David Balaguer CV

Formador de Radiofònics des del 2017, col·labora en diversos mitjans de comunicació: RAC1, TV3, Esport3, Catalunya Ràdio, Betevé i Ràdio Estel.

Ha estat a Ràdio Barcelona, a ‘El món a RAC1’ i als programes de TV3 ‘El Club’ i ‘Divendres’. També va presentar el programa ‘Hat-trick Espanyol’ a Esport3.

.
.


Albert Peñarroya CV

Barcelona,1988, és actor de veu i formador.

Destaca per ser la veu corporativa de TV3 des del 2010. Ha sigut copresentador de ràdio a nivell nacional i també col·laborador televisiu.

La seva veu ha sigut escollida per marques com Repsol, Peugeot, BBVA o Damm.

També és presentador d’esdeveniments i coach de locució publicitària.