El llenguatge cinematogràfic demana a l’intèrpret un nivell molt alt de precisió i intimitat en l’expressió. En aquest curs t’ensenyarem a dominar el nivell d’energia, la mirada, la tècnica del llenguatge audiovisual, les emocions, la gestió de conflictes, situacions i diferents realitats escèniques davant de càmera.

Curs amb assistent de càmera.

Dos horaris:

Del 10 al 14 de juliol de 2023
Horari matí: d’11h a 14h (GRUP PLE)
Horari tarda: de 17h a 20h
Hores de cada curs: 15h
Preu per curs: 240€ / 215€ alumnes d’Eòlia

Es treballarà de forma pràctica a través d’escenes de text de pel·lícules i sèries.

Vols aprendre quines són les eines per interpretar davant la càmera? Com treballar la mirada, l’escolta i la presència? I, sobretot, quina és la diferència entre actuar per a una platea i veure’t en la gran pantalla?

El llenguatge cinematogràfic demana a l’actor un nivell molt alt de precisió i intimitat en l’expressió i un ampli coneixement de com comunica el món físic. Doncs la nostra feina es basa a evocar l’experiència concreta del personatge, traduint-la a comportament físic per tal que pugui ser fotografiada per la càmera.
En aquest curs aprendràs a dominar la creació de personatges, conflictes, situacions i diferents realitats escèniques. Es faran pràctiques d’escenes i de treball de text amb càmera.

L’alumnat del curs s’enduran tot el material enregistrat de les seves escenes i exercicis.

Alícia Verdés

Actriu, directora i docent. S’ha format i desenvolupat professionalment a Espanya, Alemania i Escòcia. Amb més de 15 anys d’experiència professional ha treballat en cinema, teatre i televisió. Ha treballat a “Salvados”, “Barcelona nit d’hivern”, “La Riera” o “Centro medico”, entre d’altres. Amb la seva productora desenvolupa peces de ficció i documentals i ha col·laborat amb productores com El Terrat, Vadever Films o Albiñana Films. Anteriorment ha estat reportera ENG de TV3.