Ana Albornoz_Dansa per a intèrprets escènics_Eòlia

Consciència del cos i improvisació

Del 15 al 19 de juliol de 2024

  • Grup matí: de 10h a 12h
  • Grup tarda: de 19h a 21h

Preu: 125€ / 95€ alumnes d’Eòlia

L’expressió corporal en les arts escèniques és un component indispensable. Cada part del cos està estretament connectat amb el nostre emocionar i això condiciona la nostra mobilitat i capacitat d’interpretació.

Aquest intensiu et lliurarà eines de consciència corporal i un viatge al nostre emocionar muscular, a través d’exercicis i improvisació busquem entrenar l’activació i desactivació muscular en benefici d’ampliar el teu repertori de moviment.

Ana Albornoz CV

Ballarina, professora, coreògrafa i directora amb mes de 15 anys de trajectòria, es forma com a ballarina a Santiago de Xile. Als 20 anys, forma la Companyia de dansa Dama Brava, col·lectiva icona de dansa de carrer, l’agrupació va ser una de les precursores a obrir la discussió, des de l’art, dels drets de les dones. En la seva faceta com a creadora, és coreògrafa de grans músics xilens i estrangers, s’ha dedicat a investigar i experimentar en la nostra cultura llatinoamericana, estudiant en diferents països. És una creadora que vincula la dansa amb altres disciplines, i rescata de cada aprenentatge eines que puguin ajudar a construir un pont de connexió entre la coreografia i la reflexió de l’ésser humà. Com a intèrpret, docent i coreògrafa, connecta la dansa amb la nostra societat, trobant en les experiències quotidianes de les persones la inspiració per a l’estudi de les seves propostes artístiques, unint el moviment amb altres disciplines, amb la música, el cinema i el teatre, en una lluita constant i amable de crear valor i respecte a l’ofici del ballarí. En els últims 5 anys ha destacat com a coreògrafa de Vídeo Clips i va començar a dirigir els seus propis vídeo dansa. Ha creat programes de formació en Vídeo Dansa, dictant classes a Xile, Espanya i Hongria. El seu treball busca des d’una mirada sensible, instal·lar reflexions i acostar la dansa a tota mena de públic. Investiga dia a dia en el moviment, sempre amb la finalitat de compartir els seus coneixements, expandir i ser un exponent de la dansa de manera conscient i col·laborativa.