OBJECTIU


Les classes constaran de 6 sessions on anirem treballant petites escenes de gèneres diferents enfront de càmera, revisant les diferències interpretatives entre televisió, cinema i teatre.

Durant les classes investigarem el treball específic de l’actor davant la càmera, ull que tot el veu, i les especificitats pròpies de cada gènere, des de la comèdia nord-americana al cinema independent català.

HORARI


Del 25 d’octubre al 13 de desembre de 2019

 • Divendres de 12h a 14h

Curs en anglès.

.

GINEBRA VALL


Actriu de cinema i teatre, formada a l’Estudi de la Nancy Tuñón i el Jordi Oliver a Barcelona i a l’Institut Nacional Dramàtic (NIDA) a Sydney. Completa la seva formació amb diversos cursos i tècniques com Leqoc o Meisner. Graduada, també, en Comunicació Audiovisual, és l’altra fundadora de la companyia artística Incautas Project, acollida per la Nau Ivanow.
Al 2017 estrena l’obra “Odisseus” dirigida pel Quimet Pla a la Sala Beckett i passa a formar part de la seva companyia teatral “Teatre Tot Terreny”. Ha col·laborat als llargmetratges “El pati i la lluna” del Santiago Lapeira, i a “Solo Secuencias” i “Blood Room” del Chico Morera. A finals del 2017 participa com a ajudant de direcció a l’obra de teatre “Morfenautas”, dirigida per la Jana Errando i estrenada al Teatreneu. A partir del 2018 comença a fer col·laboracions en televisió amb Movistar + i Tv3. Al desembre de 2018 es contractada por La Fura dels Baus per a l’espectacle “Informació vs Memòria”, estrenant el mateix any. Té pendent d’estrena durant el 2020 les obres “Amor lejos” i “No more lemons” dirigides per Alejo Levis i produïdes per Incautas Project. En 2019 va entrar com a Cap de Producció de “HADA” opera prima d’Àlex Mañas que produeix Eòlia, primer llargmetratge de l’Escola.

.

Més informació i contacte a eolia@eolia.cat 

Descarrega’t aquí el FULL D’INSCRIPCIÓ dels cursos intensius del 2019/2020


Vols rebre informació sobre el cursos intensius organitzats a Eòlia? Deixa’ns el teu correu!

  Els teus interessos:

  Intensius per a adults
  Interpretació
  Direcció i Dramatúrgia
  Cant modern i Teatre musical
  Cant líric
  Coaching de moviment
  Doblatge
  Dansa i treball corporal
  Expressió oral i dicció

  Contacta amb nosaltres:
  eolia@eolia.cat
  933 192 397
  c/Casp 82, Barcelona