Breaking Walls és una organització internacional sense ànim de lucre que empodera a joves d’arreu del món a trobar la seva veu a partir de l’escriptura i l’actuació.

El cap de setmana del 23 i 24 d’octubre, la Fran Tarr, fundadora de BW vola des de Nova York per impartir la workshop amb l’Aina Cuesta, la Núria Martin i en Joshua Brisa embaixadors de BW Barcelona. A partir d’un text que els participants hauràn de desenvolupar, es treballarà, memoritzarà i portarà a escena l’endemà.

Un dels participants serà convidat a la trobada internacional de dues setmanes a Yerevan, Armenia l’estiu de 2022 juntament amb artistes d’altres 12 ciutats del món.

Cap de setmana 23-24 OCTUBRE 2021

Dissabte 23 de 10h a 16h
Diumenge 24 de 10h a 14.30h (presentació de la performance de 13.30h a 14.30h)
De 15- 25 anys
Nivell Alt d’anglès
Preu: 70€

Imatges del cap de setmana a #EòliaESAD, els nostres alumnes han tingut l’oportunitat de gaudir de l’stage de teatre organitzat per l’Associació Breaking Walls de Nova York.

Fran Tarr, fundadora i directora executiva de B.W., i Aina Cuesta, exalumna d’Eòlia i col·laboradora de B.W., han liderat aquest curs de teatre, totalment en anglès, amb alumnes d’entre 15 i 23 anys.

Una experiència molt enriquidora tant a nivell personal com teatral per part de totes elles! Un plaer que compartim des de la direcció d’#EòliaElPlanter de poder oferir experiències com aquesta!