Carregant Esdeveniments

ATZUCAC
MARTÍ TORRAS MAYNERIS – DENISE DUNCAN

SINOPSI

Si haguessis de dissenyar el teu propi funeral, què faries?

Si poguessis triar com morir, com seria? Un noi decideix guionitzar el seu comiat en un vetllatori: un vagó de metro ple de gent jove s’atura de cop a mig trajecte. Un viatge de plaer es converteix en un malson. Hi ha mort, sempre. I, no obstant això, ens angoixa. Hi ha morts plausibles i hi ha tsunamis i incendis i guerres. Sempre hi ha guerres. I mentrestant… Sí, ens angoixa pensar en l’únic que és segur a la vida: que totes morirem. Potser no suportem la idea de morir perquè aprenem a viure en una constant prova i error. Però també hi ha tot allò que passa al mig: hi ha gent que val la pena, experiències que mereixen ser viscudes, vivències que donen sentit a tot, una abraçada que ho canvia tot i un plat de macarrons que ens dibuixa un somriure a la cara.

Davant la mort, l’únic que té sentit és brindar amb tequila, ballar fins a rebentar i dir tot allò que no ens atrevim a dir. Perquè val la pena encarar la mort amb una celebració de la vida. I aquesta la tenim assegurada… Mentre dura.

FITXA ARTÍSTICA I TÈCNICA

Direcció: Martí Torras Mayneris
Dramatúrgia: Denise Duncan
Intèrprets: Abel Bonet, Marc Carcasona, Lia Jaumejoan Saliné , Alba Jubany Vilert, Raquel Marin Blasco , Gisel Morros , Jordi Reñé , Pau Sansa, Joana Traveria, Mariona Trias, Oriol Vema

Companyia: La Parmera
Ajudants de direcció: Sara Q. Pipó, Judit Ecb, Miquel Salamanca
Escenografia:  Passerell – Llorenç Corbella
Disseny de llums: Andrés Piza
Vestuari: Ana Sabina
Moviment: Teresa García Valenzuela

Una producció d’Eòlia Escena Emergent 2024

HORARIS

Del 2/05/24 al 5/05/24

De dijous a divendres a les 20h
Dissabte a les 17h i a les 20h
Diumenge a les 18h

Més informació a teatreolia.cat/atzucac

Share This Story, Choose Your Platform!