horsesSanctuary2Proposem un espai per compartir en família, pares i adolescents, per acompanyar un període molt sensible i important en la vida dels nostres fills. Un dia entre cavalls lliures a la natura en el Parc del Garraf que dona peu a la reflexió i a l’aprenentatge de temes que ens preocupen, utilitzarem tots els recursos que ens envolten com a elements de conscienciació, prevenció, potenciació i millora en l’àmbit de la salut integral de les persones, i més específicament de la joventut.

Aportem educació en valors, responsabilitats ben enteses, gestió emocional, objectius de vida, sexualitat coherent, projectes de futur, orientacions professionals, solidaritat i xarxes socials, tecnologia i actituds per a l’existència,…entre altres continguts que van dirigits a minimitzar realitats com la violència juvenil, el Bullying, els Ninis, els efectes dels diferents models familiars i de les desestructuracións socials, etc. a més de prevenir els efectes multifactoriales de l’explotació atencional que el mal ús d’eines electròniques manejades de forma abusiva puguin ocasionar.

IMG_7272

Des d’un entorn natural, s’aborda la persona en general i al jove en tota la seva integritat…harmonia psicològica, serenitat i creativitat connectant amb el nostre potencial i les nostres habilitats artístiques, vivència del propi cos i aprendre a escoltar-ho, valorar una sana alimentació i descobrir els seus efectes saludables, escoltar a la naturalesa i connectar amb la naturalesa dels cavalls des de l’autèntica COMUNICACIÓ i EL VINCLE.

Ser un mateix per poder Comunicar-me amb els altres.

Cavalls que tenen la particularitat de ser autènticament lliures i amb amor a la vida.

Justament el que tots desitgem.

Jornades impartides per Montse Ferraro i Rosa Galindo al Parc del Garraf / Casa de colònies Can Grau.

gent i cavalls pano

logo cultura i natura web

Demana’ns més informació dels tallers d’Eòlia Cultura i Natura!

    El teu nom (obligatori)

    El teu email (obligatori)

    logo fundació miranda nouSi vols participar en les jornades envia un mail a eolia@eolia.cat amb aquest formulari omplert. Inscrivint-te en aquesta jornada estàs contribuïnt amb una donació a la Fundació Miranda.

     

    Com arribar a Can Grau?

    For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
    I Accept

    Proposem 2 tallers en jornades de formació familiar per pares i fills amb intervencions pràctiques i vivencials per tractar:

    1. TRANSTORNS DE L’ALIMENTACIÓ /CONSCIÈNCIA DE VIDA

    Diumenge 28 de gener, de 10h a 17h  per joves de 12 a 17 anys i els pares

    De 10h a 14h: benvinguda i jocs d’ATB (Awareness through the body) per potenciar la presencia i l’atenció plena, compartit entre pares i fills. Trobada amb els cavalls lliures a la natura i exercicis de comunicació i vincle. Treball teòric-dinàmic a l’interior sobre:

    • Origen i significat dels aliments
    • Emocions, sentiments i digestió
    • Actituds socials i alimentació
    • Vida existència i consciència corporal
    • Relaxació Dinàmica i separativitat positiva
    • El potencial mental, las imatges i la llibertat

    De 14h a 15h dinar, de 15h a 17h tancament i integració.

    Preu del taller per persona: 125 € dinar inclòs


    2. PREVENCIÓ DE LES ADICCIONS i NOVES ADICCIONS TECNOLÒGIQUES

    Diumenge 25 de febrer, de 10h a 17h per joves de 12 a 17 anys i els pares

    De 10h a 14h: benvinguda i jocs d’ATB (Awareness through the body) per potenciar la presencia i l’atenció plena, compartit entre pares i fills. Trobada amb els cavalls lliures a la natura i exercicis de comunicació i vincle. Treball teòric-dinàmic a l’interior sobre:

    • Gestió del temps emocional i societat actual
    • Estrès i descompressió
    • Farmacologia i drogues
    • Concepte de dependència
    • Ordinador, Tablet, mòbil, i gestió atencional
    • Relaxació Dinàmica i Atenció PLENA
    • El potencial mental, les imatges i la llibertat

    De 14h a 15h dinar, de 15h a 17h tancament i integració.

    Preu del taller per persona: 125 € dinar inclòs


    Docents:

    Montse Ferraro

    Montse Ferraro Frago: Llicenciada en Psicologia. Especialitat Clínica. Universitat Central de Barcelona. Atenció psicològica en gabinet propi des de 1985 fins a l’actualitat (psicologia clínica, família, infància, esport, empresa). Preparacions psicològiques vàries en l’àmbit de l’esport. Professora d’Educació Física en Acadèmia Cultura. Psicòloga de l’esport en Educació Física de Base (Recerca amb nens). 1986-1992. Professora de Psicologia de l’Esport (especialitat “Gestió de les emocions i Relaxació en Moviment (sofrologíapsicològica i reestructuració cognitiva) en el curs nacional de formació per a entrenadors de Voleibol a XINA. INEF (Beijín 1995). Professora de psicologia a l’escola de models “Teresa Gimpera” (1993-1994). Atenció psicològica en CESMAR (Col·laboració amb fisioterapeutes, traumatòlegs i cirurgians estètics). 1993-2002. Professora col·laboradora de GERVAL (empresa concertada amb la Generalitat) des de 1997 fins a l’actualitat (formacions per a atencions domiciliàries, etc.). Professora de “Intel·ligència emocional” i “Habilitats Directives i Lideratge” en EAE (Escola d’Administració d’empreses) des de l’any 2000 fins a l’actualitat. Diverses activitats docents com: – Psicòloga especialista en la gestió de l’estrès. – Psicòloga especialista en la teràpia del riure (optimització dels propis recursos personals). – Psicòloga especialista en educació emocional. (Com relacionar-se amb un/a mateix/a i amb els altres…Família, escola, treball…).

     

    Rosa Galindo

    Rosa Galindo Solé: Presidenta de la Fundació Miranda i Co-fundadora d’Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona, actriu i cantant en actiu (ha treballat amb directors com Josep Maria Flotats, Mario Gas, Calixte Bieito, Sergi Belbel, Joan Lluís Bozzo i ha protagonitzat diversos musicals de Dagoll Dagom). Actualment interpreta La Maternitat d’Elna (basat en el llibre d’Assumpta Montellà amb dramatúrgia de Pablo Ley i direcció de Josep Galindo). Formada com a professora de Fitzmaurice Voicework i com a professora de Kundalini Ioga (practicant també de Hatha Ioga), la Rosa es forma en l’actualitat amb Sergi Aynó en la consciència i la responsabilitat sobre la pròpia energia. També s’ha apropat a diverses metodologies terapèutiques del cant i de la respiració, la Tècnica Alexander, les Constel·lacions familiars, i la Bioenergètica. Responsable de Teatre sense Límits®, projecte que aplica el teatre com a mitjà terapèutic, de desenvolupament personal i d’habilitats socials La connexió amb la terra li ve de la seva àvia Nati i dels seus avantpassats que eren “labradores” en un poblet del Pirineu d’Hosca. De l’altra àvia, la Pepita, ha recuperat l’amor per la cuina. S’ha format en alimentació i cuina Bioenergètica amb Montse Bradford i ha estat alumna del cuiner Bernard Benbassat, amb qui refina el seu aprenentatge i connecta cuina i nutrició amb sensibilitat i creativitat.