*Aquesta assignatura correspon a TÈCNICA INTEGRAL DE CANT 2 del Bloc optatiu Cant i musical de la Titulació Lliure.

L’objectiu d’aquest curs és donar eines per abordar tècnicament els diferents gèneres de la història del teatre musical.

Passarem per l’època més primerenca del musical, amb compositors com Porter i Gerswin, i després ens endinsarem a l’època daurada, amb els grans clàssics de Rodgers & Hammerstein. Seguirem amb l’era d’Aquarius i els musicals més roquers, arribarem al mestre Sondheim, i acabarem amb els musicals del segle XXI on trobarem els musicals més coneguts.

Analitzarem l’aplicació estilística i tècnica apropiada per a cançons grupals de diferents musicals, i cada participant també tindrà l’oportunitat de treballar una cançó solista del gènere que més li interessi. En funció del nivell dels participants, també es valorarà el treball de duets o trios.

També es farà una mica d’èmfasi en la interpretació de les peces musicals, tot i que per aprofundir en la part interpretativa dels personatges de teatre musical, és recomanable cursar l’assignatura Interpretació de cançons, que es cursa just després de Tècnica integral de cant 2.

Del 19 de setembre al 18 de juny de 2024. GRUP PLE
Dimarts de 9.30h a 11h

Del 2 d’octubre al 17 de juny de 2024
Dilluns de 17.30h  a 19h

Docent: Gustavo Llull

PROGRAMA

23_Eòlia_Història_Teatre_Musical

REQUERIMENTS D’ACCÉS

Per poder sumar-se a aquest curs cal haver superat les assignatures de primer curs del Bloc cant i musical de la nostra titulació lliure o bé demostrar experiència prèvia en el cant. Això vol dir nocions bàsiques de música i cant (també es valorarà conèixer els conceptes bàsics de Estill Voice Training).

Sol·licita la teva plaça enviant un mail a eolia@eolia.cat detallant la teva formació i experiència amateur i/o professional en música i cant.

Docent

Gustavo Llull CV