Descripció del projecte

L’alumni d’ESAD Pol Forment protagonitza “La bellesa del diable” al Dau al Sec Arts Escèniques. Un espectacle sobre Arthur Rimbaud de Pablo Ley, cap de l’especialitat de Direcció Escènica i Dramatúrgia, amb disseny de llums d’Anna Espunya, directora executiva del Teatre Eòlia i docent.

Tot espectacle és sempre un joc de miralls. Un autor reflectit en un intèrpret, en un director, en una posada en escena… Però en aquest cas el joc de miralls es fa més dens perquè cada mirall tracta de reflectir un univers de vivències personals diferent.

Rimbaud, el poeta, és un univers fascinant, tan fascinant com ho és l’altre Rimbaud, l’aventurer. Aquest univers és reflectit en el mirall de Josep Forment, traductor de Rimbaud al castellà, que va viure una vida apassionada a l’entorn de la figura del poeta i va morir massa jove.

L’univers de l’home fascinat per la rebel·lia creativa de Rimbaud és reflectit en la mirada del seu fill, el Pol Forment, que a través dels poemes i altres textos de Rimbaud i del seu pare, dialogarà amb la presència de tots dos. Universos que el dramaturg Pablo Ley i el compositor Jorge de la Torre tractaran de recollir dalt de l’escenari.

Del 20 al 25 d’abril.

Més informació a daualsecartsesceniques.cat/bellesa-del-diable

Fotografies d’Olga Rivaud