Descripció del projecte

Un hivern a Mallorca és el Treball de Final de Grau dels alumnes d’interpretació d’ESAD de l’especialitat de teatre musical, que englobat dins d’Eòlia Escena Emergent es va estrenar aquest maig al Teatre Eòlia. A partir d’Els llits de Valldemossa, d’Agustí Soler i Mas, amb direcció i dramatúrgia de David Pintó Codinasaltas i composició musical d’Albert Guinovart. Direcció musical a càrrec d’Óscar Peñarroya i disseny de llums d’Anna Espunya.

L’hivern de 1838, una Mallorca allunyada de les revolucions industrials i els grans canvis que sacsejaven Europa, va rebre la visita de l’escriptora George Sand i el compositor Frédéric Chopin. L’arribada d’aquests personatges va trastocar els costums de l’illa i va generar un escàndol de dimensions èpiques. El musical explica (més o menys) tot allò que va passar durant aquelles vacances i ens presenta els personatges i les peripècies que van viure la parella durant la seva estada a la cartoixa de Valldemossa.

Eòlia Escena Emergent és una aposta d’Eòlia I+D i el Teatre Eòlia dedicada a creadores i intèrprets emergents en l’àmbit de les arts escèniques. Un aparador de nous talents. Un primer trampolí per a la visibilitat vinculat als Treballs de Final de Grau de l’alumnat d’Eòlia.

Interpretació: Sol CarnerMireia FedericoMarina GarcíaAnna ManyàMarc MarínAriadna MontoroMireia ObregónEsteve Roig, Júlia Turu i Arlet Valls

Ajudant de direcció: Juli Aymí

Del 4 al 7 de maig.

Més informació a teatreolia.cat/un-hivern-a-mallorca/

Imatges @mwfotografia