Vols incentivar la teva vocació artística teatral? Si sents que el teatre et crida, però no estàs segur de si vols o pots cursar una formació completa i exhaustiva, posa’t a prova amb nosaltres.

Proposta dirigida a tot tipus de persona interessada a iniciar-se en el món de la interpretació. L’objectiu d’aquest curs és oferir a l’alumne un ampli ventall d’eines teòriques i, sobretot, pràctiques relacionades amb el teatre i incentivar la seva vocació artística teatral.

Durant els mesos de la formació, aprendreu a dir un text amb convicció i emoció, tindreu la possibilitat d’explorar diverses tècniques d’improvisació, farem exercicis teatrals, treballarem el cos i la veu i prepararem escenes que representarem al Teatre Eòlia.

Vine a descobrir l’actor o l’actriu que portes dins!

Inscripcions obertes!

Descarrega’t aquí el FULL D’INSCRIPCIÓ del curs anual 2019/2020

Més informació i contacte a eolia@eolia.cat 

 

 

Professors:


CARMELA POCH RODONA webCarmela Poch

Formada en interpretació, dansa, dansa-teatre, cant amb professors com Nancy Tuñón, Jordi Oliver, Mercedes Boronat, Guillermo Ghio, Jordi Mesalles, Boris Rotenstein, Marc Martínez o Jordi Frades, entre altres. Des de l’any 1999, és membre de diverses companyies tatrals, treballant sota la direcció de Nancy Tuñon, Lluís Marcos, Alex Mañas o Iban Beltran. També participa en diferents produccions cinematogràfiques: llarg i curtmetratges i sèries de televisió.

David Teixidó

Graduat en art dramàtic a l’Institut Del Teatre, va completar la seva formació a l’Instituto Superior de Arte de La Habana (ISA), i paral·lelament, ha seguit formació en dansa i biomecànica, així com interpretació davant de càmera.
Com a actor, ha treballat en diversos espectacles com; “Barcelona (contra la paret)”, “Grinder El Musical”, “Discordants”, “El Rei Lear”, “Fam Oculta”, “Obsolescence”, “Cèl·lules T”, “Cosmos”, entre d’altres espectacles. En cinema, ha treballat en diversos projectes, d’entre els quals destaca el llargmetratge “Elías”.

CARLA TORRES RODONA webCarla Torres

Formada en interpretació, dramatúrgia i direcció escènica amb, entre altres, Javier Daulte, Gabriela Izcovitz, Victoria Szpunberg, Rafael Spregelburd, Carles Batlle, Xavier Albertí o Pau Miró. Estudis en dansa contemporània i flamenca. Com a actriu ha participat en diversos espectacles, entre d’altres: Mag Lari i Secundina (direcció de Mag Lari), La voz humana (direcció Rafael Galán), Caballito del diablo (direcció Marc Martínez), En conserva (dir. Marta Buchaca), The little Jesus (dir. Alícia Gorina). Com a autora, ha escrit diversos textos teatrals, destacant els de Sota zero, Gàbies i L’Efecte Perfecte.

Marco Areddu 

Coach de Moviment ACTP en formació per ICF (International Coach Federation).

Màster en “Desenvolupament directiu, intel·ligència emocional i  Coaching” en la Business School Barcelona.

Coreògraf i ballarí, apassionat de la perfecta combinació entre cos-art-consciència.

 

 

HORARIS

Del 9 d’octubre de 2019 a l’1 de juliol de 2020 

Dimecres de 19.30h a 22h


Del 6 de novembre de 2019 al 30 de juny de 2020 

Dimarts de 19.30h a 22h


Del 8 de gener a l’1 de juliol de 2020 

Dimecres d’11.30h a 14h

*Inclou 1hora de Coaching de moviment


Del 6 de febrer al 2 de juliol de 2020. NOU GRUP

Dijous de 19.30h a 22h


Preu: 115€/mes – sense matrícula 


Vols rebre més informació?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)