L’objectiu d’aquests cursos és fomentar una bona base musical i vocal per tal que el cantant guanyi seguretat per aconseguir els seus objectius musicals. Les ses­sions s’organitzen com un taller on s’entrena la veu cantada i la musi­calitat a través d’unes classes dinàmiques i creatives.

Els workshops acabaran amb una presentació al Teatre Eòlia.

Workshops 2022

Pendents de noves dates, publicació al novembre 2021

Workshops 2021

Del 16 de febrer al 15 de juny de 2021
Dimarts 12.30h a 15h

Kiss Me Kate és una de les obres musicals de Cole Porter de més renom. Estrenada a finals de l’any 1948, l’obra és tan ben rebuda i les crítiques són tan bones que al 1949 se li atorga el primer premi Tony al millor musical. La clau de l’èxit d’aquesta comèdia musical rau en la interacció de dos genis, William Shakespeare i Cole Porter.

Shakespeare hi aporta els fonaments del guió, ja que la història gira entorn de la producció d’una versió musical de “La Fierecilla Domada”, text que Samuel i Bella Spewack, els dramaturgs de Kiss Me Kate, usen per a realçar el conflicte de fora de l’escenari entre Fred Graham, el director, productor i actor principal de l’obra, i l’actriu protagonista, la seva exdona, Lilli Vanessa. Porter hi afegeix una partitura carregada d’energia, sentiment i passió, que acompanya a la perfecció les intencions dels personatges i genera el clima adient per cada escena.

Així doncs, aquest serà un workshop carregat d’energia i humor, on el participant s’endinsarà en el món musical de Porter, que navega entre el clàssic, el jazz i el swing, i rebrà les eines vocals i musicals necessaries per a defendre el material amb confiança.

Docents:

Sònia Rodríguez CVGustavo Llull CV

Del 15 de febrer al 21 de juny de 2021
Dilluns de 19h a 22h

BOSCOS ENDINS, estrenada a Broadway l’any 1987, amb lletra i música d’Stephen Sondheim i llibret de James Lapine, i guanyadora de diversos premis Tony, s’interna en el costat més fosc i ombrívol dels contes de fades en relació amb temes profunds com la responsabilitat social, la importància de ser considerat pels altres i els valors que els adults transmeten als nens.

Els personatges (La Ventafocs, la Bella Dorment, la Caputxeta Vermella, el LLop, els Prínceps, Rapunzel, la Bruixa…) no són bons o dolents com en els contes, tots han estat humanitzats. Les seves històries s’entrecreuen i fonen les seves problemàtiques. I és des d’aquesta humanització que en aquest Workshop encararem el fet de cantar al servei d’una escena: entenent el text cantat com un acte de comunicació honest fins i tot amb uns personatges als quals se li suposen, potser, formes expressives preconcebudes.

Docents:

Marc Vilavella CVGustavo Llull CV