Curs de tècnica vocal i interpretació adreçat a cantants de nivell mig o superior i professors de cant. Cynthia Sanner treballa la veu de qualsevol cantant de manera molt eficaç a partir de l’ús correcte de l’aire, i de manera positiva i alegre, obtenint grandíssims resultats fruit de la seva experiència pedagògica.

Pendent de noves dates

De 10h a 14h i de 16h a 21h
Concert: pendent de noves dates a les 20.30h al Teatre Eòlia

El curs tindrà el format de Masterclass. Cada alumne treballarà tantes sessions com hagi contractat davant els altres alumnes durant els dies de curs, en un horari estipulat per l’organització. És important assistir al màxim d’hores del curs mentre els altres alumnes treballen, per tal de comprendre el mètode i els seus immediats resultats. Tots els alumnes hauran de preparar una o dues peces d’òpera de memòria per tal de treballar amb comoditat i llibertat durant el curs. Les peces escollides s’hauran de comunicar abans del començament del curs a l’organització per tal de fer-lo conèixer amb antelació al pianista i al professor.

El curs inclou un assaig previ amb el pianista de les peces que es treballaran al curs, en un horari a concretar i de temps proporcional al nombre de sessions contractades. La selecció de cantants i fragments del concert final seran una decisió de Cynthia Sanner. Sols podran participar al concert final els alumnes que hagin contractat un mínim de 2 sessions.

PREUS:
480€ (4 sessions) – 370€ (3 sessions) – 270€ (2 sessions) – 140€ (1 sessió)
Preus oients:  90€ (completa) – 35€ (1 dia) – 20€ (mig dia)

INSCRIPCIONS:
Podeu enviar un mail a eolia@eolia.cat o trucar al 93 319 23 97

Coordinació: Anna Feu
Pianista: A determinar

CYNTHIA SANNER


Mezzosoprano americana, ha estat solista en grups corals i orquestrals a nivell mundial. Ha interpretat el paper de David en l’òpera Saul (Händel) a Marquette (Michigan), el paper de Angel en l’òpera Elijah (Mendelssohn) al Tanglewood’s Seiji Ozawa Hall a Lenox (Massachusetts), i també ha participat a l’opera Mass in C (Beethoven) a Stevens Point (Wisconsin), al Christmas Oratorio (Saint-Saëns) amb el Berkshire Lyric Theatre i també al Requiem de Duruflé a Stockbridge (Massachusetts). És coneguda pels seus “tons rics i càlids”, com a contralt al Messiah de Hendel. S’ha dit que “és una persona genuïna com a mezzo”.
Té una veu rica, càlida i colorejada en tot el seu rang vocal”. Va estudiar a França, Espanya, Marroc, Itàlia i Portugal. Ensenya tècnica vocal a la Julliard School i té estudis privats a Delaware, Nova York i Barcelona. Molts dels seus estudiants estan cantant actualment en la majoria de teatres d’òpera de tot Europa i han guanyat diversos concursos.

IMATGES DE LA MASTERCLASS AMB CYNTHIA SANNER  del 29 de febrer al 2 de març 2020


IMATGES DE LA MASTERCLASS AMB CYNTHIA SANNER  del 23 al 25 de febrer de 2019


IMATGES DEL CONCERT AL TEATRE EÒLIA el 25 de febrer de 2019


IMATGES DE LA MASTERCLASS AMB CYNTHIA SANNER  del 9 a l’11 de febrer de 2018


.

IMATGES DE LA MASTERCLASS AMB CYNTHIA SANNER  del 1 al 4 al 6 de març de 2017


líric web cynthia

Testimonis

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept

Nuria Dardinyà. Soprano

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privadesa.
I Accept

Alba Mª Martinez. Soprano. Estudiant de 4t curs de Títol Superior al Liceu.


Altres cursos de cant líric amb els grans mestres