Descripció del projecte

PLANETA PÀRIA

Del 14 al 25 de febrer del 2018 al Teatre Eòlia

Pària: Desheretat, relegat, rebutjat, arraconat, separat, segregat. Persona que és tinguda per vil i és exclosa dels avantatges de què gaudeixen els altres.
Planeta Pària és el resultat d’un any de creació de la directora i autora Carla Torres amb el grup d’alumnes d’interpretació de 4rt de l’Escola Lliure de l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia. Després de la seva aplaudida estrena al juny de 2017, torna durant 10 funcions al Teatre Eòlia.
Si la supervivència dels artistes depengués de guanyar un ‘reality’ televisiu… hi hauria Art en un futur?

Autora i directora: Carla Torres.
Ajudant de direcció: Minerva Prats i Júlia Garcia Valdivielso.
Disseny de Llums: Conchita Pons i Carla Torres.
Assessoria d’espai: Anna Tantull i Zaida Crespo.
Disseny Vestuari: Zaida Crespo.
Moviment Escènic: Carla Torres i Núria Legarda.
Espai Sonor: Carla Torres.

Intèrprets: Adina Abad, Núria Benedito, Núria Bonet, Júlia Calzada, Kiko Fusté, Laura Mateu, Isabelle Pasa, Dídac Rodríguez, Elena Santiago.

SINOPSI

La Terra. Futur no molt llunyà. Els recursos estan arribant al seu límit. Des de fa anys es treballa en la possible evacuació a un nou planeta habitable. Però no tothom tindrà lloc en aquest nou món… Només uns quants privilegiats saben del cert que viatjaran: Tots aquells considerats imprescindibles per a la implantació de la nova colònia. La resta hauran de competir per demostrar la importància del seu sector i de la seva funció a la societat.  Els que perdin quedaran abandonats en aquesta Terra agonitzant, que alguns han començat a anomenar Planeta Pària. Per distreure a la gent de la cruesa de la situació, s’ha decidit fer un programa de televisió a on els concursants competeixen per un lloc al èxode interplanetari. Planeta Pària és doncs, el darrer reality… La diversió està servida.