Descripció del projecte

“FRANKENSTEIN” al Teatre Nacional de Catalunya a la Sala Gran amb Joel Joan i Juvé, Angel Llacer, Lluís Marco, Magda Puig, Albert Triola, Pere Vallribera i Alba Ramírez de la Cruz (d’Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic). Autoria de Guillem Morales, basat en la novel·la de Mary Shelley i Direcció de Carme Portaceli. Del 15/02/18 al 25/03/18!

FRANKENSTEIN

  • de Guillem Morales, basat en la novel·la de Mary Shelley
  • Direcció Carme Portaceli
  • Sala Gran
  •  al 

El clàssic de Mary Shelley sobre un dels monstres més famosos de la història que mostra les tenebres d’una societat incapaç d’assumir la diferència.

L’any 1818, Mary Shelley va dotar d’una vida perdurable el seu cèlebre monstre, que amb la seva multiplicitat orgànica acabaria esdevenint un mite fonamental de la nova societat contemporània, abocada a un replantejament profund de les construccions d’identitat en el nou món marcat per la industrialització i la reorganització dels poders fàctics.

Dos-cents anys després de la primera publicació de la novel·la, la directora Carme Portaceli porta a escena la història d’aquest Prometeu modern amb una dramatúrgia de Guillem Morales (director i guionista de la premiada pel·lícula Los ojos de Julia) que indaga en els territoris més tenebrosos de la humanitat ferida del mite.

Informació e imatges de la pàgina del TNC: https://www.tnc.cat/ca/frankenstein