Descripció del projecte

Les alumni d’interpretació del Grau Jana Serra i Anna Castells al Teatre Tantarantana amb l’obra “Ubu Rex”.

Ubu Rex és una adaptació de la companyia Application Rejected del text Ubu Roi d’Alfred Jarry sobre com el poder ens ha fet viatjar per una història ensagnada, bruta i corrupta.

Estrena el 9 de novembre. En cartell del 10 al 27 de novembre de 2022.

Sinopsi

Les ànsies de poder es veuen satisfetes quan els Ubu donen un cop d’estat, però la febre de tirania no cessa un cop coronats, i aquesta serà la seva perdició. Ma i Pa Ubu, una parella semblant a un gra de pus, es troben sols i desterrats però encara amb la mateixa vehemència de conquistar un altre cop l’imperi desitjat.

Ubu Rex es construeix a partir d’una adaptació d’Ubu Roi d’Alfred Jarry, on es juga i crea a partir de les llengües que parlen els intèrprets, català, castellà, anglès i francès. Jana Serra i Charlie Mills interpreten la parella Ubu, que ens expliquen, tot il·lustrant els altres personatges de l’obra, com el poder els ha fet viatjar per una història ensagnada, bruta i corrupta.

Aquest és un espectacle seleccionat per Novaveu dins el marc del projecte Visionaris que forma part del Programa Comunitari del Teatre Tantarantana com a Fàbrica de creació.

Més informació a https://tantarantana.com/production/ubu-rex/