Descripció del projecte

S’estrena “Selftape” a Filmin, la sèrie de Joana Vilapuig (exalumna d’Eòlia Lliure) i Mireia Vilapuig que compta amb la participació de Yolanda Sey (alumni d’Eòlia Lliure), Marc Ribera (exalumne i docent d’Eòlia EAS i Lliure) i Ariadna Llobet (exalumna del Planter).

Tercera sèrie original de Filmin, protagonitzada per les germanes Joana i Mireia Vilapuig, estrelles infantils de la sèrie d’èxit “Polseres Vermelles”. Una sèrie de tints autobiogràfics sobre dues joves actrius que van conèixer la fama i l’èxit sent nenes i que ara, anys després, han de fer front a un present incert en un moment clau per a les seves vides i la seva relació com a germanes.

Les germanes Joana i Mireia són dues joves actrius que van conèixer l’èxit, i tot allò que comporta la fama, a una edat molt primerenca. Anys després, Mireia torna a Barcelona després de triomfar com a actriu a Oslo. La freda rebuda de la seva germana Joana no és la que s’esperava. Incapaces de comunicar-se i arreglar les coses, tot fa un tomb quan li ofereixen a la Mireia un paper que havia de fer la Joana. A partir d’aquest moment sortiran a la llum secrets, mentides i traumes del passat que obligaran les dues germanes a replantejar molts aspectes personals de les seves vides, com ara la feina, l’amor, l’amistat o la seva relació.

Més informació a www.filmin.es/selftape