Comença el compte enrere per a la Segona Edició del Festival l’Estació Escènika!

Les peces que es mostraran el dia del Festival seran les seleccionades d’entre totes les peces i companyies que vulguin participar al concurs obert. Així, s’escenificaran les peces seleccionades el pròxim divendres 28 de juny al Parc de l’Estació del Nord de Barcelona, i al final de la nit un jurat expert triarà les peces que s’emportaran el primer, segon i tercer premi!

El FESTIVAL d’Arts Escèniques L’Estació Escèni_K tindrà lloc el proper 28 de juny al Parc de l’Estació del Nord de Barcelona.
– entrada lliure-
El projecte, portat a terme per l’ Associació De Comerciants Eix Fort Pienc, pretén potenciar les ARTS ESCÈNIQUES, i així involucrar els joves en la creació de peces escèniques a través d’un concurs i de la seva posterior mostra en el Festival l’Estació Escènika – Arts Escèniques + joves emergents. L’edat estimada dels participants és entre els 18 i els 30 anys, i les propostes han de tenir una durada de màxim 20 minuts.
És una molt bona oportunitat perquè els i les JOVES EMERGENTS puguin crear i presentar les seves propostes amb públic, així com que serveixi de plataforma per donar sortida a aquells/es que s’estan professionalitzant i acabant els seus estudis.

Aquestes són les dates clau que heu de tenir en compte:
Març: Obertura de la convocatòria per rebre inscripcions.
15 d’Abril: Final de la recepció de participacions.
1 de Maig: Anunci dels grups i espectacles seleccionats.
28 de Juny: Dia del Festival!
Hi haurà premis per les tres companyies guanyadores!!
Trobareu tota la informació per participar a la pàgina web: www.lestacioescenika.com o podeu escriure un email a info@lestacioescenika.com

Participa al Grup de treball l’Estació Escènika 2019!
Implica’t en la producció i realització del Festival, ja sigui com a pràctiques amb el centre on estudies o de forma voluntària independent.
Més informació en aquest enllaç: Implica’t en la producció i realització del Festival