El passat dimarts 3 de desembre, la Fundació Atresmedia va organitzar un taller de sensibilització a la discapacitat per a docents d’Eòlia.
La Fundació Atresmedia va signar un projecte de col·laboració amb Eòlia a principis de curs, amb l’objectiu de fomentar l’educació en les arts escèniques per a persones que tenen algun tipus de discapacitat, sigui física o psíquica.

El projecte #ProyectoPro fomenta la normalització de la discapacitat en la inserció laboral dins del món de la interpretació.
La primera part del taller va consistir en una petita formació sobre què és la discapacitat, els diferents tipus que n’existeixen, i com s’han d’anomenar les persones que en tenen alguna. La segona part va consistir en una experiència vivencial, on els assistents al taller es van posar a la pell d’una persona cega i van poder experimentar com és omplir un got d’aigua, passar-se un plat de menjar…

Així doncs, tant els docents dels 4 alumnes que tenim aquest curs 2019-20 del projecte #ProyectoPro, com altres professors de l’àrea del Planter, van poder ser més conscients de les necessitats d’aquestes persones que estan formant-se a la nostra escola.
Volem donar les gràcies a la Gracia de Miguel, de la Fundació Atresmedia, per fer-nos aquest taller tan interessant.

Eòlia, des dels seus inicis l’any 2000, és un projecte inclusiu, amb una àrea específica anomenada Teatre Sense Límits que ofereix formació per a persones amb problemàtiques diagnosticades.